نرم افزار crm کاربردی و ساده تحت وب
نرم افزار crm که مخفف کلمه customer relationship management software به معنای نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری است. این نرمافزار برخلاف نامش، وسیلهای برای ارتباط با مشتری نیست؛ بلکه نرمافزاری برای شناسایی اطلاعات مربوط به هر مشتری است.

نرم افزار crm که مخفف کلمه customer relationship management software به معنای نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری است. این نرمافزار برخلاف نامش، وسیلهای برای ارتباط با مشتری نیست؛ بلکه نرمافزاری برای شناسایی اطلاعات مربوط به هر مشتری است. شناسایی مشتری و نیازهای او میتواند به شما کمک کند درک صحیحی از نیازهای مشتری خود داشته باشید و بتوانید بر اساس آن کسبوکار خود را رونق بخشید. درواقع اگر عمیقتر به اصطلاح «مدیریت ارتباط با مشتری» فکر کنید، متوجه خواهید شد که این نرمافزار تنها برای مدیریت ارتباط شما با مشتریان است.
امکانات و کاربردهای نرم افزار crm
نرم افزار crm یا همان نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری، اغلب بهعنوان یک همیار فروش شناخته میشود. استفاده از این برنامه، بهعنوان یک نرم افزار صدور فاکتور ، امری رایج است. نرم افزار crm کاربردهای فراوانی دارد و تنها کاربرد آن به صدور فاکتور ختم نمیشود؛ برخی از مهمترین کاربردهای این نرمافزار به شرح زیر است:
-
ثبت اطلاعات مشتریان: تمامی اطلاعات مشتری در این نرمافزار ثبت و ذخیره خواهد شد. مسئولان بخش فروشوبازاریابی میتوانند با استفاده از اطلاعات مشتری، پیشبینی دقیقتری از وضعیت آینده شرکت یا فروشگاه شما داشته باشند.
-
افزایش سرعت فروش: استفاده از نرم افزار صدور فاکتور باعث میشود که پرداخت در زمان کوتاهتری انجام شود. این مسئله بهطور غیرمستقیم، بر ایجاد وفاداری در مشتری شما تأثیرگذار خواهد بود.
-
کنترل موجودی فروشگاهها: با استفاده از این نرمافزار میتوانید آمار دقیقتری از موجودی انبار خود داشته باشید و به سرعت نسبت به تأمین محصولات خود اقدام کنید.
-
قابلیت یادآور: یکی از جذابترین بخشهای همیار فروش، یادآورهایی است که برای شما ارسال میشود. با استفاده از این یادآورها امکان به فراموشی سپردن وظایف از بین میرود و همه امور به بهترین شکل انجام خواهند شد.
-
اتصال به نرمافزار حسابداری: یکی از مهمترین ملزومات هر مجموعهای، نرمافزار حسابداری است. اتصال نرم افزار crm به نرمافزار حسابداری شما باعث میشود اطلاعات بهسادگی باهم تطبیق پیدا کنند و در نهایت به گزارشی یکپارچه دسترسی داشته باشید.
ارسال پیام با نرم افزار crm
همانطور که قبلاً هم اشاره کردیم، ارسال پیام توسط این نرمافزار (بدون واسطه و بهصورت مستقیم) غیرممکن است؛ برای این کار باید از یک پنل پیامکی استفاده کنید. یکی از کاربردیترین بخشهای نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری، دستهبندی مشتریان است. میتوانید مشتریهای vip تعریف کنید، بر اساس محدوده مکانی، مشتریان خود را دستهبندی کنید، بر اساس میزان خرید مشتریان، آنها را در دسته خاصی قرار دهد و غیره. با استفاده از پنل پیامکی و این دستهبندیها، میتوانید پیامهای خاصی (که معمولاً شخصیسازی شدهاند) به مشتریان خود ارسال کنید. استفاده از یک پنل پیامکی در کنار نرم افزار crm تأثیر شگفتانگیزی بر جذب مشتری و ایجاد وفاداری دارد.
ارسال پیامهای شخصیسازیشده و ارائه تخفیفها یا خدمات خاص، به دستهای از مشتریان خاص، باعث میشود مشتری رغبت بیشتری برای خرید از شما داشته باشد. معرفی محصولات جدید، تبریک مناسبتهای عمومی و همینطور مناسبتهایی مانند تولد مشتری و ارائه تخفیفهای منحصربهفرد از مواردی است که اغلب مشتریان توجه خاصی به آن دارند.
مزایای استفاده از نرم افزار crm
استفاده از نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری مزایای بیشماری دارد که برخی از مهمترین آنها به شرح زیر است:
-
تحلیل قیف فروش و کمک به یافتن نقاط قوت برای رشد کسبوکار.
-
بهرهگیری از استراتژیهای قیمتگذاری صحیح برای افزایش مشتری.
-
تعریف اهداف سالانه (فروش) و مقایسه میزان سودوزیان در پایان دوره مالی.
-
مقایسه و بررسی آمار ماهانه.
-
ثبت تمامی اطلاعات و آمار بهصورت دقیق.
-
شناخت دقیق از مشتری و برنامهریزی برای ایجاد وفاداری مشتری با توجه به اطلاعات خرید و غیره.
-
ارتقای سطح کاری با توجه به بازخوردهای مشتریان.
-
ارتباط با مشتریان خاص و تلاش برای جذب مجدد آنها.
-
ارائه محصولات خاص به مشتریان یک دستهبندی خاص.
-
ارائه محصولاتی با سود بالا که موردنیاز مشتریان است.
-
بررسی میزان بازگشت سرمایه با توجه به هزینههای موردنیاز در بازاریابی.
-
توانایی اتصال به نرمافزارهای مختلف جهت یکپارچهسازی اطلاعات.
-
اتوماسیون مراحل فاکتور و پرداخت و استفاده بهعنوان نرم افزار صدور فاکتور.
-
ایجاد هماهنگی بین بخشهای پشتیبانی و کنترل موجودی و بازاریابی.