رکورد تولید برق در بزرگترین نیروگاه ایران شکسته شد
نیروگاه دماوند در سال گذشته با تولید ۱۶ میلیون و ۲۷۳ هزار مگاوات ساعت انرژی به بالاترین میزان تولید سالانه انرژی خود در طی ۲۲ سال فعالیت این مجموعه دست یافته است.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای پاکدشت (دماوند) در طی سال گذشته با تولید بیش از ۱۶.۲ میلیون مگاوات ساعت برق موفق به ثبت بالاترین میزان تولید سالیانه انرژی خود از بدو تاسیس نیروگاه تاکنون شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، رضا مومنی، مدیرعامل نیروگاه شهدای پاکدشت با اشاره به ثبت رکوردی بیسابقه در تولید انرژی این مجموعه، گفت: نیروگاه دماوند در سال گذشته با تولید ۱۶ میلیون و ۲۷۳ هزار مگاوات ساعت انرژی به بالاترین میزان تولید سالانه انرژی خود در طی ۲۲ سال فعالیت این مجموعه دست یافته است.
وی با تاکید بر اینکه تولید برق این نیروگاه نسبت به سال قبل از آن ۶ درصد افزایش یافته است، بیان کرد: با اجرای برنامه تعمیرات و بهینهسازی واحدها، نیروگاه شهدای پاکدشت با آمادگی حداکثری مهیای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال خواهد بود.