|

حرکت صعودی نفت با پیام‌های پشت‌پرده چین و آمریکا

قیمت نفت در معاملات روز جمعه پس از اعلام آمادگی چین برای مذاکره با آمریکا افزایش یافت.

حرکت صعودی نفت با پیام‌های پشت‌پرده چین و آمریکا

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ قیمت نفت در روز جمعه پس از اعلام آمادگی چین برای مذاکره با ایالات متحده درباره تعرفه‌ها، افزایش یافت و امیدها برای کاهش تنش‌ها در جنگ تجاری میان این دو اقتصاد بزرگ جهان را تقویت کرد.

بهای معاملات آتی نفت خام برنت با ۴۹ سنت یا ۰.۸ درصد افزایش به ۶۲.۶۲ دلار در هر بشکه رسید، در حالی که بهای معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با ۵۰ سنت یا ۰.۸ درصد افزایش به ۵۹.۷۴ دلار در هر بشکه رسید.

وزارت بازرگانی چین روز جمعه اعلام کرد که پکن در حال بررسی پیشنهاد واشنگتن برای برگزاری مذاکراتی به منظور رسیدگی به تعرفه‌های گسترده‌ای است که توسط دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا وضع شده است. این اقدام می‌تواند نشانه‌ای از کاهش احتمالی تنش‌های تجاری باشد که بازارهای جهانی را تحت تأثیر قرار داده است.

نگرانی‌ها درباره احتمال گسترش جنگ تجاری و تأثیر آن بر رکود اقتصاد جهانی و کاهش تقاضای نفت، به‌ویژه در زمانی که گروه اوپک پلاس در حال برنامه‌ریزی برای افزایش تولید است، به‌طور قابل توجهی بر قیمت نفت تأثیر گذاشته است.

واندانا هاری، بنیان‌گذار شرکت تحلیل بازار نفت واندا اینسایتس، اظهار داشت: «اگر واشنگتن طبق پیش‌بینی من عمل کند، این موضوع می‌تواند تغییرات اساسی در فضای تاریک و نامساعدی که هفته‌هاست بر بازارها حاکم است، ایجاد کند.»
هری اظهار داشت: «هیچ‌کس به‌طور قطع انتظار ندارد که اوضاع به آرامی پیش برود، اما این یک پیشرفت امیدوارکننده در شرایط دشواری است که بر بازارها سایه افکنده است.» 

به گزارش رویترز، عربستان سعودی، که رهبری اوپک پلاس را بر عهده دارد، به متحدان و کارشناسان صنعت نفت اعلام کرده است که تمایلی به افزایش قیمت نفت از طریق کاهش بیشتر عرضه ندارد.

همچنین، رویترز پیشتر گزارش داده بود که چندین عضو اوپک پلاس قصد دارند پیشنهاد دهند که این گروه در ماه ژوئن برای دومین ماه متوالی تولید را افزایش دهد. هشت کشور اوپک پلاس در تاریخ ۵ مه برای تصمیم‌گیری درباره برنامه تولید ژوئن تشکیل جلسه خواهند داد.

واحد تحقیقاتی BMI در فیچ در یادداشتی اعلام کرد: «با توجه به افزایش قابل توجه عرضه غیراوپک پلاس و کاهش ساختاری در رشد تقاضای جهانی، به نظر نمی‌رسد که نقطه بازگشت طبیعی برای این بشکه‌ها وجود داشته باشد. در نهایت، این گروه احتمالا با وجود هر زمان که تولید کاهش یابد، ناچار به تحمل فشار قیمتی خواهد بود.»

 

منبع: خبرآنلاین