|

روسیه: میزبان ورزشکاران ایرانی در مسابقات روسیه هستیم

ایران و روسیه در حالی تاکنون مراودات خوبی در استفاده از ظرفیت‌های ورزشی یکدیگر داشته‌اند که در نشست مذکور همچنان بر توسعه این تعاملات تاکید شد و مذاکرات لازم در خصوص حضور ورزشکاران دو کشور در اردوهای تمرینی مشترک، انعقاد تفاهم نامه‌های ورزشی، سیاست هم‌گرایی در مجامع جهانی و ....صورت گرفت.

روسیه: میزبان ورزشکاران ایرانی در مسابقات روسیه هستیم

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

وزیر ورزش روسیه از ورزشکاران ایرانی دعوت کرد که در چهار رویداد ملی و بین‌المللی این کشور در سال جاری حضور پیدا کنند.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش در جریان اجلاس جهانی بازی‌های قومیتی در شهر آنتالیای ترکیه با میخاییل دگتیارف، وزیر ورزش و جوانان روسیه ملاقات کرد.

ایران و روسیه در حالی تاکنون مراودات خوبی در استفاده از ظرفیت‌های ورزشی یکدیگر داشته‌اند که در نشست مذکور همچنان بر توسعه این تعاملات تاکید شد و مذاکرات لازم در خصوص حضور ورزشکاران دو کشور در اردوهای تمرینی مشترک، انعقاد تفاهم نامه‌های ورزشی، سیاست هم‌گرایی در مجامع جهانی و ....صورت گرفت.

میخاییل دگتیارف، وزیر ورزش روسیه ضمن ابراز همدردی نسبت به شهادت ورزشکاران و دانش آموزان ایرانی در جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی گفت: ما برنامه‌ریزی‌های ورزشی خوبی با ایران داریم و در آینده هم ادامه خواهد داشت. از حمایت‌های ایران در رفع محرومیت روسیه در کمیته بین‌المللی پارالمپیک و سایر مجامع انتخاباتی سپاسگزاریم. ما در حال مبارزه هس

تیم تا از حق قانونی خودمان برای شرکت در سایر مسابقات استفاده کنیم و این تعلیق را در کمیته بین‌المللی المپیک نیز برطرف کنیم.

وی از دنیامالی خواست تا ورزشکاران ایرانی در رویدادهایی که سال جاری روسیه حضور پیدا کنند. ایران و روسیه اردوهای مشترک زیادی برگزار کرده‌اند. علاقه‌مندیم این اردوها ادامه‌دار باشد. ضمن این که آمادگی این را داریم که ایران به روسیه دانشجو هم اعزام کند. سال جاری مسابقات مسلمانان جهان را در کازان، رقابت‌های تابستانی را در سن پترزبورگ و دو رویداد در ولادی وستوک و کراسنو یارسک داریم. از ورزشکاران ایرانی دعوت می‌کنیم در این رقابت‌ها حاضر شوند.

وزیر ورزش روسیه خاطرنشان کرد: مسابقات با حضور رییس جمهور پوتین برگزار می‌شود، از این رو از رییس جمهور ایران و وزیر ورزش و جوانان نیز رسما دعوت کرد تا تماشاگر این مسابقات باشند.

میخاییل دگتیارف تصریح کرد: ایران و روسیه یک تفاهم‌نامه همکاری تا سال ۲۰۲۸ دارند، نیاز است کمیته‌های ملی المپیک دو کشور تجدیدنظر و تغییراتی روی این تفاهم‌نامه داشته باشند.

او در پایان گفت: حضور دو کشور در اجلاس وزرای ورزش سازمان همکاری شانگهای مطمئنا می‌تواند نقش سازنده‌ای در تصمیمات جهانی داشته باشند، بنابراین باید بتوانیم با تعاملات هر چه بیشتر از جایگاهی که داریم بهره‌مند شویم.

این نشست با صحبت‌های احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان ایران ادامه پیدا کرد.

وی در ابتدا به رفع تعلیق ورزش روسیه از کمیته بین‌المللی پارالمپیک اشاره کرد و گفت: خوشحالیم که این محرومیت برطرف شد، ایران هر تلاشی انجام می‌دهد تا این مشکل در IOC هم مرتفع شود. متاسفانه مجامع جهانی و IOC رفتار سیاسی و دوگانه‌ای در برخورد با کشورها دارند و این رفتار در حال فراگیر شدن است. حضور خانم کاونتری در IOC که شخصیتی معتدل است، فرصت خوبی است تا بتوانیم با همکاری یکدیگر این چالش را برطرف کنیم و یک کلونی با وزاری سایر کشورها برای بازگرداندن این رای تشکیل بدهیم.

او گفت: مشابه این رفتار در مورد ایران هم صورت گرفته است. جام جهانی در آمریکاست و با توجه به جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونی علیه ایران، هیچ کشوری حتی رفتارهای رییس جمهور آمریکا را محکوم نکرده اما اگر میزبان کشوری غیر آمریکا بود حتما مجامع جهانی آن را تعلیق کرده بودند.

 دنیامالی در پایان درباره توسعه همکاری‌های میان دو کشور افزود: روسیه و ایران شرکای تجاری و همسایگان خوبی هستند. توسعه روابط برای ما حائز اهمیت است. حتما تیم‌های خود را در مسابقات و اردوهای روسیه شرکت خواهیم داد و بر اساس یک پلن اجرایی جلو خواهیم رفت.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.