|

ناکامی الهلال: مهاجم پرطرفدار پولکی نیست!

ویکتور اوسیمن بار دیگر پیشنهاد هنگفت الهلال را به خاطر گالاتاسرای رد کرد.

ناکامی الهلال: مهاجم پرطرفدار پولکی نیست!

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مذاکرات بین گالاتاسرای و ناپولی بر سر انتقال ویکتور اوسیمن در طول چند روز گذشته ادامه پیدا کرد، در حالی‌ که این مهاجم نیجریه‌ای بار دیگر پیشنهادهای جدید الهلال را رد کرده و منتظر انتقال دائمی به ترکیه است.

مذاکرات بین گالاتاسرای و ناپولی برای انتقال دائمی اوسیمن به صورت جدی در حال انجام است و هر دو طرف مشتاق‌ هستند که در مدت کوتاهی به توافق برسند. فوتبال ایتالیا هفته گذشته خبر داد که گالاتاسرای همچنان باید تضمین‌هایی ارائه دهد تا ناپلی‌ها را برای فروش این بازیکن متقاعد کند.

در واقع، داشتن ۷۵ میلیون یورو به‌ تنهایی برای این باشگاه حاضر در سوپر لیگ ترکیه کافی نیست. ناپولی می‌خواهد مبلغ انتقال این مهاجم به‌ صورت کامل پرداخت شود و همچنین پوشش آن از طریق یک تضمین و نامه اعتباری ارائه شود. اوسیمن با اطمینان خاطر منتظر پایان مثبت مذاکرات بین این دو باشگاه مانده، چرا که می‌خواهد پس از دوره‌ قرضی درخشان اخیرش در استانبول، در گالاتاسرای بماند.

این مهاجم ملی‌پوش نیجریه‌ای بار دیگر پیشنهادهای واسطه‌هایی را که همچنان برای انتقال او به الهلال فشار می‌آورند رد کرده است و این در حالی است که او پیش‌ از این در ماه ژوئن هم پیشنهاد دریافت دستمزد ۳۰ میلیون یورو در سال از سوی تیم سیمونه اینزاگی را نیز نپذیرفته بود تا نشان دهد که پول فعلا برایش اهمیتی ندارد.

منبع: ورزش3

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 

نظرسنجی

- کدام تیم در نقل و انتقالات تابستانی بیست و پنجمین دوره لیگ برتر موفق‌تر عمل کرده است؟