|

زیدآبادی خطاب به جلیلی: چرا در تهران ماندید؟

زیدآبادی از سعید جلیلی پرسید: چرا در تهران ماندید؟

زیدآبادی خطاب به جلیلی: چرا در تهران ماندید؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی تحت عنوان «وحید جلیلی و نهضت حرّافی!» در کانال تلگرامی خود نوشت: «هر کس صحبت‌های وحید جلیلی معاون صدا و سیما را بشنود، تصور می‌کند که او الان ترامپ را خفت‌گیر کرده، روی سینه‌اش نشسته و کارد بر حلقومش گذاشته تا سرش را ببرد، اما فیاض زاهد می‌خواهد کارد را از دستش بگیرد!

من نمی‌دانم آقای زاهد که در این کشور هیچ‌کاره است، چطور با بیان یک جمله که آن را هم پس گرفته، عملاً به صورت بزرگترین مانع تقاص گرفتن وحید جلیلی و همفکرانش از ترامپ در آمده است که به این شدت آماج این میزان توهین و تهدید و بدحرفیِ پیدا و پنهان حتی از طرف معاونت صدا و سیما قرار گرفته است!

والله اگر آقای جلیلی و دوستانش بخواهند ترامپ را بکشند، هیچکس در این کشور یافت نمی‌شود که بخواهد یا بتواند جلوی آنها را بگیرد‌؛ با این وصف، چرا آنان به جای آنکه در اقصی‌نقاط جهان دنبال یافتن ترامپ باشند، در تهران نشسته‌اند و چند شهروند بی‌پناه و هیچکاره را زیر رگبار حملات خود گرفته‌اند؟

اگر در ادعای خود صادقند و دنبال بازی‌ها و تسویه‌حساب‌های سیاسی نیستند چرا به وعدهٔ کشتن ترامپ عمل نمی‌کنند و به جایش نهضت حرافی به راه انداخته‌اند؟

من از طرف آقای زاهد قول می‌دهم که اگر وحید جلیلی و دوستانش ترامپ را کشتند، به شادی و شکرانهٔ آن، از پل تجریش تا میدان راه‌‌آهن نقل و نبات پخش کند و حرکات موزون انجام دهد! پس به جای لفاظی و حرافی علیه این و آن شهروند بی‌گناه، دست بجنبانند که همهٔ ما منتظریم!»

منبع: فرارو

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.