|

حماس بیانیه صادر کرد

حماس بیانیه جدیدی صادر کرد.

حماس بیانیه صادر کرد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

حماس با صدور یک بیانیه از کشورهای عربی خواست تا به محکومیت لفظی بسنده نکرده و اقدام عملی برای توقف جنایت‌های جنگی ارتش اسرائیل انجام دهند.

به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور یک بیانیه، تاکید کرد که «کشتارهای روزانه‌ای که در سراسر مناطق نوار غزه ادامه دارد و شهادت ده‌ها نفر از بامداد امروز در پی حملات هوایی ارتش اشغالگر به محله‌های مسکونی، چادرهای آوارگان، مراکز اسکان و محل‌های انتظار کمک‌های بشردوستانه، تأکیدی است بر تداوم جنگ نسل‌کُشی است که کابینه جنایتکار جنگی نتانیاهو مرتکب می‌شود.»

این جنبش در بیانیه‌ای افزود: «ما در جنبش حماس از کشورهای عربی و اسلامی و نیز سازمان ملل متحد و نهادهای وابسته به آن می‌خواهیم که از موضع صرفِ محکوم‌سازی خارج شده و به اقدام مؤثر برای متوقف کردن جنایات جنگی سازمان‌یافته‌ای که رژیم تروریستی اشغالگر از ۲۱ ماه پیش تاکنون علیه غیرنظامیان بی‌گناه، از کشتار و گرسنه‌داشتن گرفته تا نابودی کامل زیرساخت‌های حیاتی، مرتکب می‌شود، روی آورند.»

همچنین روزنامه گاردین به نقل از پزشکان غزه اعلام کرد که اسرائیل از ورود شیر خشک به این منطقه جلوگیری می‌کند و همین امر باعث شده است بسیاری از مادران یا جان خود را از دست بدهند یا با سو تغذیه شدید مواجه شوند.

پزشکان غزه هشدار دادند صدها نوزاد در این باریکه به دلیل کمبود شدید شیر خشک در معرض خطر مرگ قرار دارند و افزایش موارد مرگ‌ومیر نوزادان، نشانه‌ای نگران‌کننده از بحران قریب‌الوقوع قحطی در این منطقه محاصره شده است.

از سوی دیگر، در پی اعلام موافقت حماس با توافق آتش‌بس اعلام شده، یکی از رهبران حماس در گفتگو با العربی الجدید تاکید کرد: «ما منتظر موافقت اسرائیل با پاسخ‌مان به طرح پیشنهادی آتش‌بس در غزه هستیم.»

این رهبر حماس افزود: »این جنبش اصلاحاتی را برای پیشنهاد آتش‌بس ارائه کرده است که از جمله آنها می‌توان به تضمین‌هایی برای آغاز سریع مذاکرات برای پایان دادن به جنگ اشاره کرد. این اصلاحات همچنین شامل گسترش دایره ضامنین و جزئیات مربوط به ورود کمک‌ها و نقشه‌های خروج است.»

 

منبع: مهر

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.