توصیه کیهان برای جایگزینی مذاکرات
کیهان نوشت: نباید عمده وقت و انرژی ما صرفا صرف مذاکرات با رژیمی شود که به گواه تجارب بسیار، کمترین حسن نیتی نداشته است. مهم است که با وجود موقعیت ممتاز و مقتدرانه و تعیینکننده در منطقه و جهان، فعال باشیم و خدای ناکرده، صرفا به شکل واکنشی در زمین حریف بازی نکنیم.

به گزارش گروه رسانهای شرق ؛ روزنامه کیهان در یادداشتی به قلم محمد ایمانی نوشت: «بسیار اهمیت دارد که جایگاه اقتدار خود در منطقه و جهان را بشناسیم و گرفتار جنگ شناختی دشمن نشویم. مهم است که مدیران ما توجه کنند با گفتار و رفتار خود چه پیامی را به دوستان و متحدان و شرکا و دشمنان ایران میدهند.»
وی با بیان اینکه «تحرک مضاعف در سیاست خارجی در حالی که لولای تاریخ در حال چرخیدن است، اهمیتی دو چندان دارد» نوشت: «نباید عمده وقت و انرژی ما صرفا صرف مذاکرات با رژیمی شود که به گواه تجارب بسیار، کمترین حسن نیتی نداشته است».
یادداشتنویس «کیهان» تاکید کرد: «مهم است که با وجود موقعیت ممتاز و مقتدرانه و تعیینکننده در منطقه و جهان، فعال باشیم و خدای ناکرده، صرفا به شکل واکنشی در زمین حریف بازی نکنیم. الهامبخشی ایران در منطقه، سرمایهای نیست که بخواهیم از آن غفلت کنیم. بیستمین اقتصاد بزرگ جهان، بزرگترین قدرت نظامی و سیاسی منطقه، و الهامبخشترین قدرت منطقهای را نمیتوان در قفس کرد و برای او معادله تحمیلی نوشت، مگر اینکه بتوانند در اراده و شخصیت قدرتمند ما رخنه کنند.»
وی در ادامه با این توصیه به دولت که دولت رئیسی را الگو قرار دهد، نوشت: «امروز هم راهحل، در معطل نگذاشتن ظرفیتهای بزرگ کشور و معطل مذاکرات نماندن و فرصتسوزی نکردن است. دولت محترم میتواند و باید، از تجارب دولت شهید رئیسی استفاده کند و شاید یکی از مسیرها، اخذ مشورت از کسانی مثل معاون اول دولت سیزدهم است که مهرماه ۱۴۰۳ به عنوان مشاور و دستیار رهبر انقلاب منصوب شد.»
«کیهان» در پایان تاکید کرد: این روزها حامیان و منتقدان دولت، از ضرورت ترمیم و اصلاح کابینه سخن میگویند و این در حالی است که دولت دو ماه پس از استیضاح وزیر اقتصاد، هنوز اهتمام کافی برای معرفی سکاندار اقتصادی خود نداشته است. اگرچه میتوان به ترمیم کابینه هم فکر کرد، اما از آن مهمتر، اصلاح نقشه راه دولت، فارغ از سرنوشت مذاکرات است. دولت باید برای خود معلوم کند که چه نقشه راه درونزا و بروننگری در حوزه رونق تولید و رشد اقتصادی، و مسئولیت خطیر وزارتخانههایی مثل اقتصاد و دارایی، صمت، جهاد کشاورزی، کار و رفاه، راه و شهرسازی، نفت و نیرو، و سازمان برنامه و بودجه، و بانک مرکزی و... دارد. این بازنگری میتواند دست دولت را در استفاده از ظرفیتهای بزرگ اقتصادی و نخبگانی کشور باز کند.