|

نخست‌وزیر کانادا: برای توافق با آمریکا آماده بودیم، اما ترامپ تهدید کرد + ویدیو

نخست‌وزیر کانادا با اشاره به نزدیکی به یک توافق جامع و منصفانه با ایالات متحده، اعلام کرد که تهدید‌های جدید آمریکا در مورد زبان فرانسوی و فرهنگ کانادا، مانع از دستیابی به این توافق شده و این رویکرد هرگز پذیرفته نیست.

نخست‌وزیر کانادا: برای توافق با آمریکا آماده بودیم، اما   ترامپ تهدید کرد + ویدیو

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، در خصوص وضعیت مذاکرات با ایالات متحده گفت: ما در آنجا حضور داشتیم، آماده بودیم و تا رسیدن به یک توافق جامع که برای هر دو کشور منصفانه باشد، فاصله چندانی نداشتیم.

وی افزود: ما به تحقق این توافق نزدیک بودیم و به نظر می‌رسید که در آستانه رسیدن به یک توافق جامع و منصفانه با ایالات متحده قرار داریم.

نخست‌وزیر کانادا در ادامه تصریح کرد: اما آنها تغییراتی ایجاد کردند، از جمله تهدید‌هایی علیه زبان فرانسوی، فرهنگ کبک و فرهنگ کانادا. این قابل قبول نیست و هرگز قابل قبول نخواهد بود.


منبع: خبرگزاری دانشجو

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.