|

آغاز اعتراضات گسترده در این شهر / کودتای نظامی در راه است؟

پس از اعلام پیروزی پل بیا در انتخابات ریاست‌جمهوری، گزارش‌ها حاکی است گروهی از نظامیان به اعتراضات مردمی در کامرون پیوسته‌اند و احتمال کودتای نظامی قوت گرفته است.

آغاز اعتراضات گسترده در این شهر / کودتای نظامی در راه است؟

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

پس از اعلام پیروزی پل بیا در انتخابات ریاست‌جمهوری، گزارش‌ها حاکی است گروهی از نظامیان به اعتراضات مردمی در کامرون پیوسته‌اند و احتمال کودتای نظامی قوت گرفته است.

منابع محلی کامرون، امروز (سه‌شنبه)، خبر دادند معترضان ضد پل بیا در کامرون خانه «راجر ندینه» شهردار دوآلا -بزرگترین شهر اقتصادی کامرون- را به آتش کشیده‌اند.پس از اعلام نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری کامرون و اعلام پیروزی پل بیا توسط شورای قانون اساسی این کشور، اعتراضات گسترده‌ای در شهر دوآلا آغاز شده است.

این اعلام نتیجه، هشتمین دوره ریاست‌جمهوری برای پل بیا را رقم زد؛ وی که ۹۲ ساله است، از سال ۱۹۸۲ بدون وقفه بر کشور حکومت می‌کند.نامزد اپوزیسیون «عیسی چیروما باکاری» پیروزی بیا را رد کرده و اعلام کرده است که نتایج انتخابات مورد مناقشه است.

این موضوع باعث خشم گسترده مردم شد و بسیاری از شهروندان به خیابان‌ها آمدند تا اعتراض خود را نشان دهند.گزارش‌های تأیید نشده حاکی است برخی واحدهای نظامی سمت خود را تغییر داده و به اعتراضات ضد بیا پیوسته‌اند که احتمال وقوع کودتای نظامی در کامرون را افزایش داده است.

بر اساس گزارش منابع محلی، در دوآلا، شرایط امنیتی به شدت بحرانی شده و نیروهای مسلح برای کنترل چندین منطقه مستقر شده‌اند. خشونت‌های خیابانی شامل ایجاد مانع، آتش‌سوزی، تیراندازی با گلوله واقعی و تخریب فضاهای عمومی بوده که باعث فلج شدن زندگی شهری شده است.

 

منبع: اقتصادآنلاین

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.