|

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان برای تامین برق چراغهای راهنمایی

رییس کمیته عمران و حمل‌ ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اهمیت تامین برق اضطراری چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در زمان قطعی برق، گفت: شهرداری با توجه به اختصاص ردیف بودجه مشخص برای این موضوع، هیچ عذر و بهانه‌ای برای خاموش ماندن چراغ‌ها در زمان قطع برق ندارد.

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان برای تامین برق چراغهای راهنمایی

به گزارش گروه رسانه ای شرق،رییس کمیته عمران و حمل‌ ونقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اهمیت تامین برق اضطراری چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در زمان قطعی برق، گفت: شهرداری با توجه به اختصاص ردیف بودجه مشخص برای این موضوع، هیچ عذر و بهانه‌ای برای خاموش ماندن چراغ‌ها در زمان قطع برق ندارد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قم از قطع برق ۷۷ اداره و بانک پرمصرف استان که به مصوبه هیئت دولت مبنی بر کاهش مصرف برق پایبند نبوده‌اند، خبر داد.

سید جعفر تشکری هاشمی با اشاره به لزوم تامین برق اضطراری برای چراغ‌های راهنمایی در تقاطع‌ها اظهار کرد: در بودجه سال ۱۴۰۴، یک ردیف مشخص برای این موضوع در نظر گرفتیم.

وی افزود: البته در سال‌های گذشته نیز بودجه‌ای برای آن اختصاص یافته بود، اما با توجه به پیش‌بینی قطعی‌های برق در سال جاری و احتمال تشدید شرایط، بودجه‌ای مشخص و قابل توجه پیش‌بینی شد.

وی ادامه داد: میزان دقیق بودجه را باید بررسی کنیم، اما در ذهنم رقمی در حدود ۲۰ میلیارد تومان است. پیگیری‌های ما نشان می‌دهد که روند خرید تجهیزات در جریان است و اقدامات فنی مانند رمزگذاری و کدگذاری UPS‌ها نیز برای جلوگیری از سرقت در دست انجام است.

 

تشکری هاشمی تاکید کرد: البته جزئیات فنی آن شاید ارتباط مستقیمی با شورای شهر نداشته باشد، اما آنچه برای ما اهمیت دارد این است که مردم در زمان قطعی برق، در تقاطع‌ها دچار سردرگمی نشوند.

وی یادآور شد: گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که یا این تجهیزات هنوز نصب نشده‌ یا در تعداد کافی نصب نیستند لذا خاموشی چراغ‌ها همچنان در بسیاری از نقاط شهر دیده می‌شود که با توجه به اختصاص بودجه و اختیارات موجود، شهرداری نباید در این زمینه کوتاهی کند.

تشکری هاشمی اضافه کرد: آمار و اطلاعات لازم را روزانه دریافت می‌کنیم و اگر مانعی همچون عدم تخصیص کامل بودجه یا مشکلات اجرایی وجود داشته باشد، برای رفع آن تلاش خواهیم کرد.

وی گفت: این مسأله صرفا مقطعی نیست و تا پایان سال نیز ادامه خواهد داشت؛ بنابراین لازم است هر چه سریعتر و به هر قیمتی، مشکل تامین UPS برای چراغ‌های راهنمایی و رانندگی در معابر پایتخت مرتفع شود.

منبع: انتخاب