|

پیش بینی هوای آذربایجان شرقی و تبریز؛ یکشنبه ۲۱ اردیبهشت

کارشناس اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: امروز با توجه به شرایط فصلی و محلی، بارش باران در نواحی جنوب شرقی استان تشدید می‌شود.

پیش بینی هوای آذربایجان شرقی و تبریز؛ یکشنبه ۲۱ اردیبهشت

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ نوروز اصغرزاده،  اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در این مناطق، افزود: بر اساس نقشه های پیشیابی و آخرین اطلاعات هواشناختی این وضعیت از جمله شهرهای اهر، هریس، سراب، بستان آباد و میانه را دربر می گیرد.

وی با بیان اینکه روز گذشته نیز در این مناطق شاهد بارش های رگباری بودیم، اظهار کرد: بیشترین میزان بارش از بستان آباد به میزان هشت، تیکمه داش سه و میانه ۲ میلی متر گزارش شده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: از روز دوشنبه سامانه بارشی جدیدی وارد جو استان می شود که موجب افزایش ابر، رگبار باران، غرش آذرخش و در نواحی مستعد بارش تگرگ می شود.

اصغرزاده، ادامه داد: فعالیت این سامانه بارشی موجب آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان آب و طغیان رودخانه ها، احتمال برخورد آذرخش و خسارت به سازه های سبک و محصولات کشاورزی می شود.

وی از مردم، مسافران، روستاییان و عشایر استان خواست از اتراق و توقف در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها خودداری کرده و در انجام فعالیت های کوهنوردی، جابجایی دام ها و سفرهای بین شهری احتیاط کنند.

کارشناس اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه تا روز دوشنبه روند افزایش دما ادامه می یابد، گفت: از روز دوشنبه دما به صورت نسبی کاهش می یابد.

دمای استان از روز دوشنبه به صورت نسبی کاهش می یابد

اصغرزاده، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ورزقان با دمای چهار درجه خنک ترین و خداآفرین و جلفا با دمای ۳۱ درجه سانتی گراد گرمترین شهرهای استان بودند و دمای تبریز در این بازه زمانی در خنک ترین زمان به ۱۲ و در گرمترین زمان به ۲۶ درجه رسید.

وی یادآور شد: دمای فعلی تبریز (۸:۴۵) ۲۰ درجه سانتی گراد بالای صفر گزارش شده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه گرمتر شده است.

بیشتر بخوانید

زنجانی‌ها از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها خوددادری کنند

رگبار و رعد و برق در ۷ استان

پنج روز آینده تهران گرم است؛ احتمال بارش پراکنده

تندباد و رگبارهای موقتی پدیده غالب جوی در استان اردبیل

به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی منطقه ای سردسیر و کوهستانی است و از لحاظ تقسیم بندی های اقلیمی جزو مناطق نیمه خشک به حساب می آید.

آب و هوای این استان به طور کلی سرد و خشک است ولی به علت تنوع توپوگرافیکی از اقلیم های متفاوتی برخوردار است.

این استان همواره تحت تأثیر بادهای سرد شمالی و سیبری و بادهای مرطوب دریای سیاه و مدیترانه و اقیانوس اطلس همچنین بادهای محلی متاثر از کوهستان های سبلان در شرق، سهند در غرب و جنوب غربی، رشته کوه های قره داغ در شمال، رشته کوه های تخت سلیمان و اربط در جنوب، ارتفاعات بزقوش در جنوب شرق و قوشاداغ در شمال شرق استان قرار دارد.

 

برای اطلاع از پیش‌بینی وضعیت آب و هوای استان و شهر خود به این صفحه مراجعه کنید.

 

 

منبع: ایرنا