|

رقم قابل توجه خسارت به بندر شهید رجایی

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران می‌گوید با «یک حساب سرانگشتی» خسارات ناشی از انفجار و آتش‌سوزی در بندر رجایی عدد قابل توجهی است در حالی که به گفته او با توسعه فناوری‌های نوین و داده‌ها می‌توان به راحتی از «این مشکلات جلوگیری کرد».

رقم قابل توجه خسارت به بندر شهید رجایی

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با بیان اینکه در یک محاسبه سرانگشتی خسارت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی عدد قابل توجهی است، گفت: با توسعه فناوری های نوین و داده ها به راحتی می توان از بروز این مشکلات جلوگیری کرد.

محمدمحسن صدر که روز دوشنبه در افتتاحیه رویداد نقش تنظیم گری ۵G-AIOT در توسعه اقتصاد دیجیتال سخن می گفت، برای توضیح بیشتر نقش فناوری در زندگی روزمره به حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اشاره کرد و گفت: چرا باید در این بندر ۱۳۰ هزار کانتینر دپو شود ولی در هیچکدام از کانتینرها مشخص نباشد که چه کالایی وجود دارد؟

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: با یک حساب سر انگشتی، عدد قابل توجهی در حادثه انفجار بندرشهید رجایی دچار خسارت شده ایم در حالی که می توان با توسعه فناوری های نوین و دادها به راحتی از بروز این مشکلات جلوگیری کرد.

 

ناترازی اقتصاد کشور را نابود کرده است

صدر به موضوع ناترازی های انرژی در کشور نیز اشاره کرد و افزود: موضوع ناترازی، اقتصاد کشور را نابود کرده است و همین خسارت وارده به بخش فناوری اطلاعات در اثر قطعی های مکرر برق بسیار زیاد است، اما وزارت ارتباطات برنامه دارد تا بتواند در حوزه فناوری ارتباطات ۳۰ درصد انرژی کشور را ذخیره کند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به اینکه موضوع رگولاتوری یک اختیار ویژه است، تصریح کرد: اما اینکه با این اختیار، هر بار کسب و کارها را درگیر مسایل و مشکلات مختلف در این حوزه کنیم، کار خوبی نیست.

معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد: حکمرانی داده باید در ایران رخ دهد و باید برای همیشه درباره تجمیع و گردآوری داده ها تنها یک دستگاه مسئول و پاسخگو باشد.

وی ادامه داد: باید از مسیر امن امکان تبادل داده انجام شده و این مسیر ثروت های کشور(اطلاعات) تبدیل به فعل شود.

صدر با تاکید بر اینکه باید زمینه مناسبی برای فعالیت بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات مهیا شود، ادامه داد: عمده اثر گذاری اقتصادی در کشورهای توسعه یافته، اقتصاد دیجیتال است و وزارت ارتباطات به عنوان بانی اصلی توسعه زیرساخت‌های ارتباطاتی کشور، باید مقدمات زیرساختی برای حضور بخش خصوصی در این حوزه را فراهم کند.

منبع: ایرنا