|

تمرین آخر استقلال در بصره

آخرین جلسه تمرین تیم فوتبال استقلال پیش از تقابل با باشگاه الشمال قطر در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا، دوشنبه شب در ورزشگاه بین‌المللی بصره در شرایطی برگزار شد که آبی‌پوشان پیش از آغاز این تمرین، به احترام درگذشت مرحوم حمید علیدوستی، یک دقیقه سکوت کردند.

تمرین آخر استقلال در بصره

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

آخرین جلسه تمرین تیم فوتبال استقلال پیش از بازی با الشمال قطر در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا امشب (سه‌شنبه) در ورزشگاه بین‌المللی بصره برگزار شد.

این تمرین یک ساعت به طول انجامید و نمایندگان رسانه‌ها بر اساس قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا، تنها ۱۵ دقیقه اجازه حضور در محل تمرین برای تهیه گزارش و تصاویر را داشتند و پس از آن به دستور ناظر این دیدار محل تمرین را ترک کردند.

بازیکنان استقلال با دویدن بدن‌های خود را گرم کردند و آماده تمرین شدند.

سهراب بختیاری‌زاده سرمربی آبی‌ها دقایقی برای بازیکنان این تیم صحبت پرداخت.

وی از بازیکنان تیمش خواست فردا با تمام وجود در زمین حاضر شده و برای پیروزی استقلال تلاش کنند.

دروازه‌بانان نیز به انجام تمرینات اختصاصی پرداختند.

بازیکنان استقلال آخرین تاکتیک‌های خود را پیش از این جدال در زمین مرور کردند تا با آمادگی بیشتری روبروی حریف قطری خود قرار بگیرند.

دیدار تیم‌های استقلال و الشمال قطر در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا فردا (سه‌شنبه) از ساعت ۱۹:۳۰ فردا (دوشنبه) در ورزشگاه بین‌المللی بصره برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.