|

شوک به رئال؛ کورتوآ ال کلاسیکو را از دست داد

دروازه‌بان بلژیکی رئال مادرید نمی‌تواند در دیدار امشب مقابل بارسلونا به میدان برود.

شوک به رئال؛ کورتوآ ال کلاسیکو را از دست داد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

در فاصله حدود ۱۰ ساعت تا دویست‌وشصت‌وچهارمین تقابل تیم‌های فوتبال بارسلونا و رئال مادرید، باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که تیبو کورتوا نمی‌تواند کهکشانی‌ها را در این مسابقه همراهی کند.

دروازه‌بان ۳۴ ساله رئال مادرید به دلیل ابتلا به بیماری آنفولانزا در دیدار با آبی‌واناری‌ها نمی‌تواند درون دروازه تیمش بایستد.

به این ترتیب اگر اتفاق ویژه‌ای نیفتد، آندری لونین به‌جای کورتوا، دروازه‌بان رئال مادرید در ال‌کلاسیکوی ۲۶۴ خواهد بود. لونین در فصل ۲۷-۲۰۲۶ تاکنون در هیچ مسابقه‌ای برای رئال مادرید به میدان نرفته است.

ایلیا وولوشین گلر اوکراینی به جای کورتوا در فهرست بازیکنان رئال مادرید مقابل بارسلونا قرار می‌گیرد. این سنگربان ۱۹ ساله در تیم‌های پایه رئال رشد کرده و امسال به تیم بزرگسالان این باشگاه اضافه شده است.

منبع: تسنیم

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.