|

ساعی: با یک سهمیه کمتر، ۳ فینالیست و ۲ طلای بازی‌های آسیایی گرفتیم/ تکواندو پیشرفت خوبی نسبت به دوره قبل داشت

رئیس فدراسیون تکواندو گفت: نتایج بسیار خوبی کسب کردیم و نسبت به دوره قبل پیشرفت خوبی داشتیم.

ساعی: با یک سهمیه کمتر، ۳ فینالیست و ۲ طلای بازی‌های آسیایی گرفتیم/ تکواندو پیشرفت خوبی نسبت به دوره قبل داشت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

هادی ساعی، رئیس فدراسیون تکواندو، با ابراز خرسندی از نتایج تیم ایران در بازی‌های آسیایی آیچی–ناگویا گفت: خدا را شکر مسابقات به پایان رسید و نتایج بسیار خوبی کسب کردیم. در بخش کیوروگی قهرمان شدیم و ایران تنها کشوری بود که توانست دو مدال طلا به دست بیاورد.

وی با اشاره به نخستین طلای بانوان تکواندو در بازی‌های آسیایی افزود: بسیار خوشحالم که توانستیم نخستین مدال طلای بانوان ایران در بازی‌های آسیایی را کسب کنیم. این مدال ارزش زیادی داشت و دختران ما با آن صفحه تازه‌ای در تاریخ تکواندو ایران نوشتند. امیدوارم تکواندو همچنان برای ورزش کشور و کاروان ورزشی پرافتخار باشد.

ساعی درباره سطح رقابت‌ها عنوان کرد: بازی‌های آسیایی در تکواندو بسیار دشوار است و سطح آن را می‌توان با رقابت‌های قهرمانی جهان مقایسه کرد. در این دوره ۸ کشور قهرمان المپیک داشتند و ورزشکاران برای کسب ۴ مدال رقابت می‌کردند.

رئیس فدراسیون تکواندو با مقایسه عملکرد ایران با دوره گذشته اظهار داشت: در دوره قبل پنج نماینده داشتیم که سه نفر به فینال رسیدند، اما نتوانستیم مدال طلا بگیریم. این دوره با یک سهمیه کمتر، چهار نماینده داشتیم و باز هم سه فینالیست؛ با این تفاوت که توانستیم دو مدال طلا به دست بیاوریم. این پیشرفت خوبی بود و در مجموع نیز در بخش کیوروگی قهرمان شدیم.

 

 

منبع: تسنیم

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.