|

لیموچی: همه قراردادمان را کاهش داده ایم

مهدی لیموچی مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان در رابطه با شرایط تیم فوتبال سپاهان گفت: جو تیم کاملا خوب است و امسال هم برای به دست آوردن قهرمانی تلاش می‌کنیم.

لیموچی: همه قراردادمان را کاهش داده ایم

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مهدی لیموچی مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان، پس از دیدار دوستانه این تیم با گل‌گهر که با پیروزی اصفهانی‌ها به پایان رسید در رابطه با شرایط خودش گفت: مصدومیت برای هر بازیکنی پیش می‌آید و این موضوع هم برای من پیش از جام جهانی ۲۰۲۶ پیش آمد. امیدوار هستم تا با تلاش به رقابت های جام ملت های آسیا برسم.

وی در رابطه با شرایط اقتصادی باشگاه سپاهان گفت: همگی کمک کردند و مبلغ قراردادها را کم کردند، به تیم کمک کردیم و شاکله تیم حفظ شده است. ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه در تیم حضور دارند،امسال هم برای قهرمانی می‌جنگیم. کار کردن با آقای نویدکیا عالی است و شخصا لذت می‌برم و جو تیم کاملا خوب است.

 

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.