|

رکورد عجیب پرسپولیس در دوره مربی گری وحید هاشمیان

پرسپولیس در ۶ هفته نخست، ۵ دیدارش را در تهران برگزار کرد و از ۱۵ امتیاز در دسترس، فقط ۵ امتیاز جمع‌آوری کرد.

رکورد عجیب پرسپولیس در دوره مربی گری وحید هاشمیان

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

پرسپولیس در ۶ هفته نخست، ۵ دیدارش را در تهران برگزار کرد و از ۱۵ امتیاز در دسترس، فقط ۵ امتیاز جمع‌آوری کرد.

یکی از حساس‌ترین دیدارهای هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران بین دو تیم پرسپولیس و گل‌گهر به انجام رسید که نهایتا دو تیم به تساوی یک 1-1 رضایت دادند. شاگردان وحید هاشمیان برای چهارمین هفته متوالی در کسب پیروزی ناکام ماندند و با یک تساوی خانگی دیگر به استقبال فیفادی رفتند. نکته ناامیدکننده در دل نتایج ضعیف کسب شده، مسابقات متوالی‌ای بود که در تهران برگزار شد و سرخ‌پوشان می‌توانستند بهترین استفاده را از آن‌ها ببرند اما تصمیم گرفتند بدون کسب پیروزی از کنارشان عبور کنند.

5 بازی در تهران، 5 تساوی و 10 امتیاز پرپر شده

پرسپولیس پس از توقف 1-1 در گام نخست برابر فجرسپاسی، به اصفهان رفت و تنها بردش مقابل سپاهان را جشن گرفت. در ادامه وحید و شاگردانش دیگر از پایتخت خارج نشدند و به ترتیب رودرروی فولاد، چادرملو، ملوان و گل‌گهر صف‌آرایی کردند که ماحصل آن 2 تساوی 1-1 و 2 تساوی بدون گل بود. به جز پیکار برابر چادرملو که در ورزشگاه تختی به انجام رسید، الباقی مسابقات به انجام رسیده در استادیوم شهدای شهر قدس بود و کم‌تر کسی تصور می‌کرد پرسپولیس نتواند حتی یک پیروزی در آن‌ها به ارمغان بیاورد.

طلسم شهرقدس پابرجاست

پرسپولیس همانند رقیب سنتی‌اش استقلال، هیچ بردی در مسابقات تهرانش نداشته است. ماحصل 5 دیدار پرسپولیس 5 تساوی بوده و این آمار برای استقلال طی 3 دوئل، 2 تساوی و یک شکست بوده است. مشخصا سرخابی‌ها بابت دوری از ورزشگاه آزادی رنج می‌برند و حضور در ورزشگاه‌ شهدای شهر قدس و همچنین تختی نتوانسته دردی از آن‌ها دوا کند. باید دید با توجه به در دسترس نبودن ورزشگاه محبوب 2 تیم پرطرفدار پایتخت، آن‌ها چه زمانی به نخستین پیروزی در تهران دست پیدا می‌کنند.

طلسم پرسپولیس از 160 روز گذشت!

آخرین برد پرسپولیس در تهران به هفته سی‌ام لیگ 24 برمی‌گردد که تیم تحت هدایت اسماعیل کارتال موفق شد با نتیجه 2 بر صفر از سد هوادار بگذرد. با در نظر گرفتن اینکه دیدار بعدی خانگی سرخ‌پوشان در تاریخ 2 آبان مقابل ذوب‌آهن برگزار می‌شود، طلسم نبردن‌های این تیم حداقل به 162 روز می‌رسد. درثانی ذوب یکی از تیم‌هایی بوده که در این فصل مقابل استقلال نیز در ورزشگاه قلعه‌حسن‌خان حاضر شد و به واسطه تساوی 3-3 با یک امتیاز به اصفهان برگشت.

وحید هاشمیان از فرصت بزرگی که در قرعه‌کشی لیگ نصیبش شده بود، بهره‌ای نبرد و حالا دیگر خبری از مسابقات متوالی در تهران نیست و آن‌ها باید به صورت روتین و تقریبا یک در میان، مهیای سفرهای استانی شوند. پرافتخارترین تیم تاریخ لیگ برتر در هفته هفتم می‌بایست به ورزشگاه تختی خرم‌آباد برود و برابر خیبر صف‌آرایی کند. البته پیش از آن باید دید تا زمان مذکور همچنان هلی‌کوپتر سکان‌دار پرسپولیس خواهد بود یا خیر.  

 

منبع: فرارو

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.