تارتار: بازی تیمهای ملوان و گل گهر جذاب خواهد بود
سرمربی تیم فوتبال گل گهر سیرجان گفت: دیدار تیمش مقابل ملوان جذاب و تماشایی خواهد بود.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
مهدی تارتار غروب پنجشنبه در نشست خبری پیش از بازی تیمهای ملوان و گل گهر سیرجان در بندرانزلی اظهار کرد: با توجه به حضور هواداران ملوان و همچنین میل پیروزی نزد هر ۲ تیم، شاهد یک بازی زیبا خواهیم بود.
وی افزود: البته ملوان تیم بسیار خوبی است که در چند سال اخیر نتایج مناسبی کسب کرده است و به طور حتم دیدار فردا برای هر ۲ تیم سخت و مشکل خواهد بود و امیدوارم که هر تیمی که بازی بهتری را ارئه دهد، پیروز شود.
تارتار بیان کرد: در دیدار فردا علی علیزاده را به دلیل محرومیت دراختیار نداریم اما سایر بازیکنان در شرایط مناسبی قرار دارند و امیدوارم که در بازی مقابل ملوان کم اشتباه ظاهر شویم تا بتوانیم به پیروزی دست یابیم.
وی به علاقه خود به شهر بندرانزلی و تیم ملوان هم اشاره و اضافه کرد: خاطرات بسیار خوبی از این شهر و تیم ملوان دارم و لقب تارتار انزلی چی را هم دوست دارم اما هم اینک سرمربی گل گهر هستم و برای موفقیت تیمم تمامی تلاش خود را انجام خواهم داد.
تیمهای فوتبال ملوان و گل گهر سیرجان از ساعت ۱۹ روز جمعه(فردا) در هفته چهارم رقابتهای لیگ برتر کشور در ورزشگاه زنده یاد سیروس قایقران بندرانزلی مقابل هم قرار می گیرند.
آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.