|

وضعیت حضور مربی خارجی رویینگ زنان؛ تا لب مرز آمد و برگشت

سرپرست فدراسیون رویینگ اعلام کرد، مربی خارجی رویینگ زنان برای حضور در ایران تا لب مرز آمده بود اما پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران دوباره به کشورش برگشت.

وضعیت حضور مربی خارجی رویینگ زنان؛ تا لب مرز آمد و برگشت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

محسن شادی درباره وضعیت حضور مربی اهل روسیه در ایران که قرار بود با حضور در اردوی تیم ملی رویینگ زنان ایران برنامه‌های مربی اوکراینی را اجرا کند، بیان کرد: او قرار بود که به صورت زمینی به ایران بیاید و دو روز قبل از اینکه رژیم صهیونیستی به خاک ایران تجاوز کند به سمت مرز ایران حرکت کرده بود. قرار بود با ماشین خودش بیاید و با گمرک هم هماهنگ کرده بودیم. روز جمعه به لب مرز رسیده بود اما از آنجا که رژیم صهیونیستی به خاک ایران تجاوز کرده بود هماهنگ کردیم و به کشورش برگشت  تا اوضاع آرام شود.

او ادامه داد: با او روز گذشته صحبت کردم و اعلام کرد، اوضاع آرام شود دوباره به ایران خواهد آمد.

شادی در مورد اعزام‌های پیش رو گفت:  ما می‌خواستیم اردوها را شروع کنیم اما گفتیم چند روز دیگر هم صبر کنیم. حتما این کار را انجام خواهیم داد. شهریور ماه هم نزدیک‌ترین اعزام ما است و مسابقات قهرمانی جوانان و زیر ۲۳ ساله آسیا را داریم.

سرپرست فدراسیون رویینگ با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران بیان کرد: تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران و حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران  را شدیدا محکوم می‌کنیم و با توجه به اینکه بیشتر از ۲۴ ورزشکار شهید هم داشتیم، از فدراسیون‌های جهانی و کمیته بین المللی المپیک درخواست داریم، ورزشکاران رژیم صهیونیستی را تعلیق کنند. امیدواریم با نیروهای مسلح در روزهای آینده رژیم صهیونیستی را با خاک یکسان کنیم. همانطور که یک سوم آن انجام شده بقیه آن هم انجام شود و تمام کشورهای مسلمان از شر این رژیم غاصب راحت شوند.

منبع: ايسنا

آخرین اخبار ورزش را از طریق این لینک پیگیری کنید.