|

برق، اصلی‌ترین زیرساخت‌ توسعه اقتصادی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان نیز در ادامه با بیان اینکه صنعت برق به عنوان ستون فقرات توسعه پایدار تلقی می‌شود، اظهار کرد: برق یکی از اصلی‌ترین زیرساخت‌های توسعه اقتصادی است.

برق، اصلی‌ترین زیرساخت‌ توسعه اقتصادی

سیدمجتبی حسینی با بیان اینکه امروز صنعت برق کشور، در آستانه تحولات بنیادین و بزرگی است، گفت: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، ارتقای بهره وری شبکه، هوشمندسازی توزیع، حرکت به سمت کربنِ کمتر و مواردی دیگر از جمله اهدافی است که نه تنها برای کشور ما بلکه برای همه مردم دنیا مورد توجه است.

 وی گفت: امروز به همت همه مهندسین و متخصصین در صنعت برق، شاهد هستیم که مسیر توسعه کشور و به تبع آن استان با روشن نگه داشتن چراغ منازل، بیمارستان‌ها، مدارس و کارخانه‌ها توانسته محقق شود و با پایداری برق انتظار داریم بیش از پیش در مسیر رشد و تعالی قرار گیریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان ابراز کرد: برق به عنوان یک زیرساخت اصلی توسعه کشور باید مورد توجه قرار گیرد، امنیت پایدار، پایداری شبکه و از همه مهم‌تر توسعه مناسب و متناسب این‌ حوزه باید مورد توجه ما قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در کشورهای اروپایی و در ژاپن، به طور مشخص ما در ۲۰ سال گذشته شاهد کاهش مصرف انرژی بوده‌ایم اما در کشور، سالانه شاهد افزایش مصرف انرژی برق هستیم.

حسینی عنوان کرد: هر تعدادی که ما نیروگاه داشته باشیم و شبکه را توسعه دهیم باز محدودیت‌ها و ناترازی‌هایی را شاهد خواهیم بود، بنابراین مهم‌تر از ایجاد زیرساخت‌های جدید، افزایش بهره‌وری در حوزه برق است.

وی با بیان اینکه با اطلاع‌رسانی درست و فرهنگ‌سازی مناسب و توزیع عادلانه انرژی می‌توانیم دغدغه‌های مردم را در مدیریت بار انرژی کاهش دهیم، گفت: در بخش تولید نیز باید در سال جاری که مزین به شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» است، بتوانیم تولید را با کمترین نگرانی حادث کنیم و با همراهی مردم بیشترین اطمینان خاطر را در این بخش داشته باشیم.

در ادامه مراسم نیز امیرحسین لطفی مدیر دفتر ایمنی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان به ارائه گزارش عملکرد این دفتر پرداخت و در پایان از زحمات کارگران، سیمبانان و پیشکسوتان شرکت توزیع نیروی برق استان تجلیل شد.