روایتی تلخ و صمیمی در «زیبا صدایم کن»
در «زیبا صدایم کن»، زاویه دید فقط یک دختر نوجوان سرگشته نیست؛ بلکه پدری را نشان میدهد که با وجود بیماری روانی، دلش برای فرزند تنگ شده است.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ اکران فیلم سینمایی «زیبا صدایم کن» از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده که با استقبال مردم همراه است. «زیبا صدایم کن»، به کارگردانی رسول صدر عاملی اولین بار در چهل سومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و سیمرغ بلورین بهترین فیلم را نیز به کسب کرد. در ادامه نگاهی به این فیلم خواهیم داشت.
داستان فیلم «زیبا صدایم کن»
این فیلم درباره دختری به نام زیباست که در تولد ۱۶ سالگی با اتفاقات غیر منتظرهای روبرو میشود. داستان از جایی آغاز میشود که پدر زیبا، خسرو که در آسایشگاه روانی بستری است، تلاش میکند تا در جشن تولد ۱۶ سالگی در کنار دخترش باشد. «زیبا صدایم کن»، اقتباسی از رمانی به همین نام نوشته «فرهاد حسن زاده» است که نویسنده تغییراتی در سناریو به وجود آورده است.
کارگردان و بازیگران «زیبا صدایم کن»
کارگردانی رسول صدر عاملی را بدون در نظر گرفتن سایر فاکتورها، را میتوان مهمترین عامل برای تماشای «زیبا صدایم کن» دانست. این کارگردان در برخی از آثار خود، نوجوانان و مسائل آنها را به عنوان سوژه انتخاب کرده، مانند فیلمهای «دختری با کفشهای کتانی» و «من ترانه ۱۵ سال دارم» صدر عاملی در «زیبا صدایم کن» نیز به مسائل و مشکلات نوجوانان میپردازد.
بازیگران فیلم سینمایی «زیبا صدایم کن»
رسول صدر عاملی از بازیگران زیر در فیلم «زیبا صدایم کن» استفاده کرده است:
امین حیایی
ژولیت رضاعی
مهران غفوریان
ستاره پسیانی
نقد فیلم سینمایی «زیبا صدایم کن»
زیبا در جهان ذهنی کارگردان، دختری نوجوان است که با دنیای کودکی خداحافظی کرده، اما هنوز وارد دنیای بزرگسالی نشده است. صدرعاملی حیرانی و سرگشتگی یک نوجوان را در نگاه و دویدنهای زیبا به تصویر میکشد. او در میان دویدنها و نبود مادر و پدر به دنبال یک هویت مستقل است. در مقابل زیبا، خسرو به عنوان یک پدر مانند یک سایه حاضر میشود. حضوری که از جایی مبهم به وجود آمده و از گذشته او اطلاعات درستی وجود ندارد.
فیلم، قصه را به درستی روایت میکند و در دام زیاده گویی و روایتهای فرعی نمیافتد. «زیبا صدایم کن»، به فضای شهری متکی است، کوچه و پس کوچه ها، ایستگاه اتوبوس و کافه ها، جغرافیای داستان را شکل میدهد. این فیلم قصهاش را با صداقت روایت میکند و لحظات دراماتیکی از روابط پدری بیمار و دختر نوجوانش میسازد. صدرعاملی در این فیلم مانند آثار «دختری با کفشهای کتانی» و «من ترانه ۱۵سال دارم»، نگاه ویژهای به دنیای نوجوانان دارد.
پانوشت: سید محمد خاتمی، رییس جمهور پیشین ایران، در اکران عمومی این فیلم حضور داشت. رسول صدر عاملی بعد از ۷ سال با «زیبا صدایم کن» به دنیای فیلمسازی برگشته است. همچنین امین حیایی در اکران عمومی این فیلم در شیراز به حمایت از نام خلیج فارس پرداخت و برای تتلو آرزوی آزادی کرد.