|

بهاره رهنما به کهریزک رفت

نمایش «دورهمی بانوی اول» به نویسندگی و کارگردانی بهاره رهنما، شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه، ساعت ۱۹ با اجرایی ویژه در آسایشگاه کهریزک روی صحنه می‌رود.

بهاره رهنما به کهریزک رفت

بهاره رهنما نمایش «دورهمی بانوی اول» را برای سالمندان و معلولان کهریزک اجرا می‌کند.

به گزارش مشاور رسانه‌ای، نمایش «دورهمی بانوی اول» به نویسندگی و کارگردانی بهاره رهنما، شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه، ساعت ۱۹ با اجرایی ویژه در آسایشگاه کهریزک روی صحنه می‌رود.

رهنما که مدت‌هاست کلاس‌های تئاتر برای معلولان و سالمندان کهریزک برگزار می‌کند، این بار در قالب یک نوبت ویژه، خارج از چارچوب اجراهای عمومی خود، به کهریزک می‌رود تا فضایی متفاوت و دلگرم‌کننده برای ساکنان این آسایشگاه فراهم کند.

نمایش «دورهمی بانوی اول» از یکشنبه بار دیگر به اجرای عمومی خود در تالار حافظ بازمی‌گردد و علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند.

بازیگران اصلی این نمایش بهاره رهنما، السا فیروزآذر و هدیه محقق هستند و صداپیشگانی چون رضا کیانیان، هومن حاجی عبداللهی، ایوب آقاخانی و علی اوجی این گروه را همراهی می‌کنند.

این اثر نمایشی هر شب ساعت ۱۹ در تالار حافظ روی صحنه می‌رود.

منبع: ایسنا