|

ترجمه به سبک آینده؛ هوش مصنوعی پای ثابت بازار کتاب شد

نشر هرمس صبح یکشنبه ۱۴ اردیبهشت با حضور مرتضی کاردر، مدیر نشر هرمس، و محمود قلی‌پور، سرویراستار کتاب‌ها، از کتاب‌هایی با ترجمه هوش مصنوعی رونمایی می‌کند.

ترجمه به سبک آینده؛ هوش مصنوعی پای ثابت بازار کتاب شد

نشر هرمس از کتاب‌هایی با ترجمه هوش مصنوعی رونمایی می‌کند. مرتضی کاردر، مدیر نشر هرمس، می‌گوید: «از چند ماه قبل، در پی ظهور نسل تازه هوش مصنوعی و ارائه ابزارهای تازه و به منظور استفاده از قابلیت‌های هوش مصنوعی در ترجمه فارسی، کار ترجمه ده کتاب در نشر هرمس آغاز شد و اکنون این کتاب‌ها در آستانه انتشار است.»

به گفته مدیر نشر هرمس، مترجمان در مقام کاربر از ابزارهای هوش مصنوعی استفاده کردند و ترجمه‌ها در سه مرحله بازبینی و ویرایش شدند و اکنون به حد قابل قبولی رسیده‌اند و امکان ارائه و انتشار آنها فراهم شده است. مدیر نشر هرمس ابراز امیدواری کرد که کتاب‌های هوش مصنوعی در شمارگان انبوه در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران و شهر کتاب‌ها و کتابفروشی‌ها عرضه شوند.

مراسم رونمایی از کتاب‌های مجموعه هوش مصنوعی صبح یکشنبه ۱۴ اردیبهشت با حضور مرتضی کاردر، مدیر نشر هرمس، و محمود قلی‌پور، سرویراستار کتاب‌ها، در دفتر نشر هرمس برگزار می‌شود

 

 

منبع: مهر