|

سخنگوی هیات رئیسه مجلس:

جلسه علنی فردا به صورت ترکیبی حضوری و مجازی برگزار می‌شود

جلسه علنی فردا (یکشنبه ۳ آبان ماه) به صورت ترکیبی برگزار می‌گردد، به نحوی که از هر کمیسیون چند نفر در محل دائمی صحن و مابقی نمایندگان به صورت مجازی و خارج از پردیس مجلس شورای اسلامی در جلسه حضور خواهند داشت.

جلسه علنی فردا به صورت ترکیبی حضوری و مجازی برگزار می‌شود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس گفت: جلسه علنی مجلس شورای اسلامی فردا به‌ صورت ترکیبی برگزار می‌شود و نمایندگان با حضور در صحن یا به‌ صورت مجازی در این جلسه شرکت خواهند کرد.

عباس گودرزی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: جلسه علنی فردا (یکشنبه ۳ آبان ماه) به صورت ترکیبی برگزار می‌گردد، به نحوی که از هر کمیسیون چند نفر در محل دائمی صحن و مابقی نمایندگان به صورت مجازی و خارج از پردیس مجلس شورای اسلامی در جلسه حضور خواهند داشت.

وی بیان کرد: این تصمیم پیرو مصوبه هیئت رئیسه مجلس و مبتنی بر تصویب‌نامه اخیر شورای عالی امنیت ملی کشور است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علاوه بر جلسات ترکیبی، جلسات مجازی دیگری نیز در حوزه تقنین و نظارت همچون گذشته خواهیم داشت.

منبع: مهر

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.