|

قالیباف و لاریجانی تصمیم گرفتند شهادت رهبری را سحر اعلام کنند

قالیباف گفت: تا زمانی که توانستیم مسئولان را جمع کنیم ساعت ۸ شب بود. در آنجا تصمیم گرفتیم ساعت ۸ صبح فردا شهادت رهبری را اعلام کنیم.

قالیباف و لاریجانی تصمیم گرفتند شهادت رهبری را سحر اعلام کنند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در جلسه شورای هماهنگی مجلس، اظهار کرد: در دوره سوم انقلاب، قوی شدن ایران موضوع اول است، بعد از شهادت سردار سلیمانی، امام شهید ما متمرکز بر ایران قوی بودند و به آن تأکید داشتند. در گام دوم انقلاب باید متمرکز بر این قوی شدن باشیم که یک شرط آن وحدت حول محور ولایت است.

بخشی از سخنان وی  در ادامه می‌آید:

*میدان نظامی، دیپلماسی، خدمت و خیابان را از هم جدا نکنید؛ جدا کردن این‌ها از هم یعنی تضعیف ایران.

*یک ساعت بعد از بمباران ما متوجه شهادت رهبری شدیم.

*تا زمانی که توانستیم مسئولان را جمع کنیم ساعت ۸ شب بود. در آنجا تصمیم گرفتیم ساعت ۸ صبح فردا شهادت رهبری را اعلام کنیم.

*ساعت ۱۰ شب چون نباید مسئولان در کنار هم باشند پراکنده شدیم.

*ساعت ۱۲ شب شبکه‌های ماهواره‌ای شهادت را اعلام کردند.

*ساعت یک با آقای لاریجانی همدیگر را پیدا کردیم .

*من و آقای لاریجانی قرارهایی گذاشته بودیم که مرتب همدیگر را ببینیم.

*قرار بود تا ساعت ۸ صبح مجمع نفر مشخص کند تا شورای رهبری تشکیل شود اما دیدیم با این دست فرمان نمی‌شود.

*با آقای لاریجانی دو نفری تصمیم گرفتیم در وقت سحر خبر را اعلام کنیم و همان موقع اعلام کنیم مردم بیایید در خیابان، وگرنه ممکن است بحث خیابان به گونه‌ای دیگر رقم بخورد.

*هر چه گذشت دیدیم عنایت خداست.

*اینها باید مکمل هم باشند.

*از جنگ ۱۲ روزه تا کنون از  موضوعات مهم این چهار جبهه لحظه‌ای  درنگ نکردم.

منبع: انتخاب

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.