|

مردم فحاشان بی‌ادب را می‌شناسند / افرادی که امروز به قالیباف فحاشی می‌کنند دیروز به لاریجانی توهین می‌کردند

منصور حقیقت‌پور گفت: همین افرادی که امروز به آقای قالیباف فحاشی می‌کنند، دیروز به آقای لاریجانی توهین می‌کردند.

مردم فحاشان بی‌ادب را می‌شناسند / افرادی که امروز به قالیباف فحاشی می‌کنند دیروز به لاریجانی توهین می‌کردند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

منصور حقیقت‌پور، فعال سیاسی اصولگرا و از چهره‌های نزدیک به شهید لاریجانی درباره پیام انتصاب قالیباف به سمت نماینده ویژه ایران در امور چین و انتقادات تندروها از او بیان کرد: ما یک جریانی در داخل جمهوری اسلامی ایران داریم که از متفکران و بزرگان کشور خواهش می‌کنم مبانی اعتقادی و سیاسی آن را مطالعه کنند. آیا این‌ها ادامه همان انجمن حجتیه هستند؟ آیا ریشه اخوانی دارند؟ همین افرادی که امروز به آقای قالیباف فحاشی می‌کنند، دیروز به آقای لاریجانی توهین می‌کردند.

وی ادامه داد: آقایان لاریجانی و قالیباف مقصر نیستند؛ این فحاشان بی‌ادب مقصرند. مردم این‌ها را می‌شناسند و باید تریبون‌هایشان گرفته شود و خلع تریبون شوند. این‌ها مدام در حال لجن‌پراکنی هستند و نگذاشتند کسی بماند.

حقیقت پور گفت: مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی را یک‌طور زدند، آقای لاریجانی شهید را یک‌طور، آقای ناطق نوری و آقای روحانی را هم به شکلی دیگر تخریب کردند. نمی‌شود همه را این‌گونه ترور شخصیت کرد. مردم باید این افراد را بشناسند و تریبون‌ها از دستشان گرفته شود.

منبع: خبر آنلاین

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.