سخنگوی وزارت خارجه به مناسبت تشییع پیکر خلبان شهید مجید کاظمی پیام داد
سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به بازگشت پیکر امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی بر وی درود گفت.
به گزارش گروه رسانهای شرق،
اسماعی بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به بازگشت پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی به کشور در برنامه ایکس نوشت: عقابان تیزپرواز نیروی هوایی ارتش، از آن تبارند که مأموریت را به پایان میرسانند، حتی اگر خود به خانه بازنگردند.
وی افزود: امروز و فردا پیکر مطهر امیر سرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی بر دوش همسنگران و مردمان قدرشناس ایران تشییع و به خاک پاک ایران سپرده خواهد شد. این تشییع، ادای احترام به قهرمانی است که تا واپسین لحظه بر عهد خود با میهن ایستاد.
سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: چشمهای یک ملت همچنان در انتظار سه شهید دیگر آن دو پرواز در 11 اسفند 1404 است؛ آنان که هنوز آسمان، امانتدار نامشان است و سایه بال پروازشان کابوس دشمن. درود بر همه آنان که جان را نثار عزت و سربلندی ایران کردند.
برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیلها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.