|

عارف، معاون اول رئیس‌جمهور:

مذاکرات ان‌شاءالله به نتیجه می‌رسد/ تنگه هرمز متعلق به ایران است

معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: ما ابزار قوی داشتیم که قوی‌تر از طرف مقابل است و اصلاً از آن استفاده نکرده بودیم و اکنون استفاده می‌کنیم.

مذاکرات ان‌شاءالله به نتیجه می‌رسد/ تنگه هرمز متعلق به ایران است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

معاون اول رئیس‌جمهوری گفت: ان‌شاءالله مذاکرات به نتیجه می‌رسد. ما وارد یک فضای جدید می‌شویم که دیگر تحریم‌شدن هیچ محلی از اعراب نخواهد داشت.

محمدرضا عارف در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با قدردانی از اقدامات تیم مذاکره‌کننده ایران، اظهار کرد: ان‌شاءالله مذاکرات به نتیجه می‌رسد؛ ما وارد یک فضای جدید می‌شویم فضایی که دیگر تحریم شدن هیچ محلی از اعراب نخواهد داشت و اصلاً مطرح نیست. به این دلیل که ما ابزار قوی داشتیم که قوی‌تر از طرف مقابل است و اصلاً از آن استفاده نکرده بودیم و اکنون استفاده می‌کنیم.

وی یادآور شد: تنگه هرمز متعلق به ایران است و اجداد ما در طول تاریخ شهدای زیادی برای حفظ تنگه داده‌اند و به‌سادگی نباید از تنگه عبور کرد.

منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.