|

امام جمعه مشهد: اگر اورانیوم را تحویل دهیم این بار با بمب هسته‌ای می‌آیند

امام جمعه مشهد گفت: اورانیوم خود را به جایی نخواهیم داد، زیرا این فناوری بومی ما هست؛ اگر ما اورانیوم خود را تحویل بدهیم یا رقیق کردیم آنها خاطرشان جمع خواهد شد و اینبار با بمب هسته‌ای به سراغ ما می‌آیند. در نتیجه جنگ فعلی برای آمریکا حیثیتی شده است.

امام جمعه مشهد: اگر اورانیوم را تحویل دهیم این بار با بمب هسته‌ای می‌آیند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

امام جمعه مشهد گفت: اگر ما اورانیوم خود را تحویل بدهیم یا رقیق کردیم آنها خاطرشان جمع خواهد شد و اینبار با بمب هسته‌ای به سراغ ما می‌آیند. در نتیجه جنگ فعلی برای آمریکا حیثیتی شده است.

سید احمد علم‌الهدی در دیدار با جمعی از فرماندهان و بسیجیان ناحیه مقاومت عمار که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد گفت: از مجموعه مجاهدات و تلاش‌های ارزشمند شما عزیزان تشکر می‌کنم، آنچه بر مسرت ما در این تلاش‌های خالصانه شما می‌افزاید هماهنگی شما با جریان اقتدایی روحانیت است؛ خوشبختانه تلاش‌های شما در مساجد بهترین پایگاه‌ها و سنگر‌ها را برای اسلام به وجود می‌آورد و انقلاب را نیز در کانون دل‌های انسان‌های متدین نهادینه می‌کند.

او با بیان اینکه هماهنگی شما با نهاد مقدس فراجا بر همه موفقیت‌های شما می‌افزاید، عنوان کرد: مسأله‌ای که باید شما خواهران و برادران به عنوان یک موضوع جدی و باورمندانه در زندگی خود به آن توجه کنید، مسأله مسیر، ریل و راه این انقلاب و حرکت‌های مجدانه‌ای است که شما انجام می‌دهید.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: آنچه مسلم است در عمق باورمندی دینی ما براساس فرهنگ تشیع این است که زندگی اجتماعی ما در جنگ و مبارزه بعد از این خواهد گذشت. انقلاب ما از روز اول براساس مبارزه به وجود آمد، امام خمینی (ره) نیز نهضت خود را در خط مبارزه با نظام شاهنشاهی و آمریکا به وجود آوردند. امروز نیز طرف مبارزه ما رسانه‌های صهیونیستی دنیا و قدرت‌های استکباری جهان است، بنابراین این مبارزه ادامه دارد.

علم الهدی با بیان اینکه فناوری هسته‌ای قدم اول اجرای خواسته‌های دشمن است، گفت: مقام معظم رهبری در هفته اخیر فرمودند که فناوری هسته‌ای ما قابل مذاکره نیست و ما با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم؛ همچنین اورانیوم خود را به جایی نخواهیم داد، زیرا این فناوری بومی ما هست؛ اگر ما اورانیوم خود را تحویل بدهیم یا رقیق کردیم آنها خاطرشان جمع خواهد شد و اینبار  با بمب هسته‌ای به سراغ ما می‌آیند. در نتیجه جنگ فعلی برای آمریکا حیثیتی شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: در چنین شرایطی ما باید آمادگی خود را حفظ کنیم و وجود شما در این آمادگی بسیار تاثیرگذار است، ما به امکانات بسیج نیاز داریم، چون در هر اتفاقی جریان بسیج عامل پیروزی و قدرت ما بود.

منبع: ایلنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.