|

عارف: مردم آمریکا از اینکه کشورشان استقلال ندارد، ناراحتند / با تمام توان خسارات را جبران می‌کنیم

عارف تاکید کرد: از «میدان» و زندگی مردم پشتیبانی و با تمام توان خسارات را جبران می‌کنیم و ایران را می‌سازیم.

عارف: مردم آمریکا از اینکه کشورشان استقلال ندارد، ناراحتند / با تمام توان خسارات را جبران می‌کنیم

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

محمدرضا عارف در ادامه دیدارهای منظم اعضای کابینه در نشست‌هایی با وزرای نفت، صمت، راه و شهرسازی و رئیس سازمان برنامه و بودجه، تازه‌ترین گزارش‌های مربوط به خسارات ناشی از تجاوز نظامی رژیم اسرائیل و آمریکا و روند بازسازی زیرساخت‌ها را دریافت و دستورات لازم را برای تأمین نیازهای مردم صادر کرد.

عارف در دیدار وزیر نفت، پس از ارائه گزارش محسن پاک‌نژاد درباره آسیب‌ها به برخی تأسیسات و اقدامات انجام شده برای تداوم فعالیت‌ها، یادآور شد: در دوران جنگ تحمیلی نیز صدام و شرکایش آسیب‌های جدی به صنعت نفت زدند، اما این صنعت حتی یک روز هم تعطیل نشد.

وی با یادآوری تجربه مدیریت بحران در دوران جنگ تحمیلی و حملات دشمن به ذخایر سوخت تهران، اظهار کرد: در آن دوران نیز ایران توانست شرایط را به‌گونه‌ای مدیریت کند که مردم به زندگی عادی خود ادامه دهند؛ امروز نیز همان انسجام میان مردم و دولت، ضامن عبور از شرایط و شکست توطئه‌های دشمن است.

معاون اول رئیس‌جمهوری در دیدار فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی با بررسی روند بازسازی خطوط راه‌آهن، اقدامات دشمن در هدف قرار دادن زیرساخت‌های غیرنظامی را مصداق «جنایت جنگی» خواند.

وی با قدردانی از مهندسان ایرانی و کارکنان وزارت راه، بازسازی سریع خطوط ریلی را افتخارآمیز خواند و بر لزوم بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های ملی برای انتقال کالا و جبران سریع خسارات تأکید کرد.

عارف در نشست با محمد اتابک، وزیر صمت هم پس از دریافت گزارش خسارات بخش صنعت، از ایستادگی صنعتگران، بازاریان و اصناف در این شرایط حساس قدردانی کرد و بازسازی فوری واحدهای تولیدی و مدیریت هوشمند بازار را دو اولویت اساسی برای صیانت از معیشت جامعه برشمرد.

در ادامه این نشست‌ها حمید پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه گزارشی از اقدامات این سازمان برای پشتیبانی از دستگاه‌های اجرایی ارائه کرد.

معاون اول رئیس‌جمهوری در این نشست با بررسی روند تخصیص منابع برای جبران سریع خسارات و پشتیبانی از معیشت مردم، دستورات لازم برای اولویت‌بندی بودجه‌ای پروژه‌های بازسازی و تامین نیازهای زندگی مردم را صادر کرد.

عارف در جمع‌بندی این دیدارها با انتقاد از سیاست‌های آمریکا اظهار کرد: ما به عزت و استقلال کشورمان افتخار می‌کنیم؛ امروز سران کاخ سفید که با شعار «اول آمریکا» روی کار آمدند، عملاً این کشور را به استان هفتم اسرائیل تبدیل کرده‌اند و حتما مردم آمریکا از اینکه کشورشان استقلال ندارد، ناراحتند.

وی با اشاره به تاب‌آوری بالای ایران در برابر تکانه‌های خارجی تصریح کرد: برخلاف ترامپ که نه استراتژی و نه برای کارهایش فکر و برنامه‌ای دارد، ما هم استراتژی روشن و هم برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت تدوین شده داریم.

معاون اول رئیس‌جمهوری همچنین یادآور شد: ما دولت «دفاع و سازندگی» هستیم؛ همان‌طور که برای دفاع جانانه برنامه داریم و از «میدان» و زندگی مردم پشتیبانی، با تمام توان خسارات را جبران می‌کنیم و ایران را می‌سازیم.

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.