|

حمله به اسکله مسافربری شهید حقانی بندرعباس حوالی ساعت ۲ بامداد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان گفت: ساعاتی پیش اسکله مسافربری شهید حقانی بندرعباس مورد حمله جنگنده های دشمن قرار گرفت.

حمله به اسکله مسافربری شهید حقانی بندرعباس حوالی ساعت ۲ بامداد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان گفت: ساعاتی پیش اسکله مسافربری شهید حقانی بندرعباس مورد حمله جنگنده های دشمن قرار گرفت.

 احمد نفیسی، در توضیح این خبر اظهار کرد: ساعاتی پیش شاهد حمله دشمن جنایتکار به یکی از زیرساخت‌های غیرنظامی شهر بندرعباس بودیم.

وی افزود: در این حمله که به بندر مسافربری شهید حقانی انجام شد خوشبختانه گزارشی از شهید یا زخمی شدن کسی دریافت نشد.

نفیسی خاطرنشان کرد: مردم به شایعات توجهی نکنند و اخبار را از منابع رسمی دنبال کنند.

به گزارش ایرنا، در حالی که تهران وارد مذاکرات جدی با واشنگتن شده بود، صبح ۹ اسفند گذشته، آمریکا و رژیم صهیونیستی مانند دوره گذشته بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف حمله کردند.

‌در حالیکه جمهوری اسلامی ایران مذاکرات با آمریکا را گامی برای ایجاد شفافیت درباره صلح آمیز بودن فعالیت‌های هسته ای کشورمان برداشته بود، تجاوز دوباره آمریکا و رژیم صهیونیستی، روندی تکراری و در عین حال فریبنده را در عرصه روابط بین‌الملل به تصویر کشید.

حملات دشمن از شنبه ۹ اسفند در پایتخت و دیگر شهرهای کشور از جمله هرمزگان را دربرگرفت که همچنان نیز ادامه دارد و استان هرمزگان جزو استان هایی بوده که بیشترین آماج حملات دشمنان قرار گرفته است.

بنا بر آخرین گزارش‌ها، از ابتدای جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، تاکنون، بیش از ۲۰۰ نفر در استان هرمزگان به شهادت رسیده اند که جمع زیادی از شهدای این استان را افراد غیرنظامی، زنان و کودکان از جمله ۱۶۸ شهید دانش آموز مدرسه میناب تشکیل می دهند که از این لحاظ پس از تهران دارای بیشترین تعداد شهید در بین سایر استان‌ها است.

در این حملات همچنین به ده‌ها منزل مسکونی، آموزشی، ورزشی و زیرساخت های مختلف خساراتی وارد شده و این اماکن دچار تخریب شده است.

منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.