|

خطیب جمعه تهران: اروپایی‌ها به بدبختی خودشان برسند

خطیب جمعه تهران گفت: خجالت هم خوب چیزی است! این ادعاها بی اساس، وقیحانه، و مداخله‌جویانه است، به اروپایی‌ها می‌گوییم به بدبختی های خودتان برسید. برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران چه ربطی به شما دارد.

خطیب جمعه تهران: اروپایی‌ها به بدبختی خودشان برسند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به بیانیه مداخله‌جویانه نشست مشترک وزیران شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا بر تعلق تاریخی و ابدی جزایر سه‌گانه به ایران تأکید کرد و گفت: اروپایی‌ها هم بهتر است به جای این دخالت ها به بدبختی‌های خودشان برسند.

حجت‌الاسلام محمدجواد حاج علی‌اکبری درخطبه‌ نماز جمعه امروز تهران (۱۸ مهر) که در دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به اجلاس سراسر نماز که به میزبانی استان گیلان برگزار شد، به تبیین نوع نگاه رهبر انقلاب به نماز که در تعابیر بلند و مضمامین حکیمانه پیام جلوه‌گر شده بود، پرداخت و ابراز امیدواری کرد که دستگاه‌های مسئول به وظایف خودشان در این مقوله عمل کنند.

خطیب جمعه تهران با اشاره به بیانیه مداخله‌جویان نشست مشترک وزیران شورای همکاری خلیج فارس با اتحایه اروپا، گفت: خجالت هم خوب چیزی است! این ادعاها بی اساس، وقیحانه، و مداخله‌جویانه است، به اروپایی‌ها می‌گوییم به بدبختی های خودتان برسید. برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران چه ربطی به شما دارد.

حاج علی اکبری تأکید کرد: جزایرسه گانه تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی، ایرانی بوده، هست و خواهد بود. مسائل موشکی ایران نیز به دیگران مربوط نیست و باید دست از این یاوه‌گویی‌ها بردارند. جمهوری اسلامیدرمورد توانمندی های خود منتظر نظر دیگران نیست. خیلی خنده دار است می گویند با آژانس همکاری کنید، چه کسی در این همکاری‌ها اخلال ایجاد کرد.

امام جمعه موقت تهران در ادامه خطاب به کشورهای همسایه حاشیه خلیج فارس نیز توصیه کرد: به کشورهای پیرامونی می گوییم عبرت بگیرید، به جای اینکه با کشورهایی ببندید که بی وفا هستند و شما را فقط می دوشند، با ایران ببندید که همسایه شماست و اگر علم و قدرت می‌خواهید همه در ایران است. ایران بزرگترین حامی شماست.

وی با اشاره به اینکه راهبرد ما مطابق تأکید رهبر انقلاب پیشرفت در تمام عرصه‌ها است، از تلاش‌های رئیس جمهور و معاون اول تقدیر و ابراز امیدواری کرد که برای کاهش رنج‌ها و دشواری‌هایی که در زندگی اقتصادی مردم است، شاهد برنامه‌ریزی‌های جدیدتری باشیم.

خطیب جمعه تهران افزود: ستادی که در دولت به فرماندهی معاون اول تشکیل شده است، قوی و مانند یک اتاق جنگ سازماندهی شده و قوی عمل کند. دستگاه ها و وزارتخانه‌های مربوطه را کنار هم ساماندهی کنند و برنامه هوشمندانه‌ای برای رفع ناترازی‌ها داشته باشند.

از رویه مسرفانه در انرژی باید به رویه اسلامی و صرفه جویانه برگردیم 

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری با اشاره به موضوع ناترازی‌ها در کشور خاطرنشان کرد: می‌دانیم حل ناترازی‌های آب، برق و گاز بسیار دشوار است، امیدواریم شاهد وضعیت مناسبی برای زمستان باشیم. آحاد افراد جامعه در این رابطه مسئول هستند، ما رویه مسرفانه‌ای داریم و باید به رویه اسلامی خود برگردیم. امیدواریم نهضت ملی مسکن هم شتاب بیشتری بگیرد و وضعیت از رکود خارج شود.

وی ادامه داد: امیدواریم طرح کالابرگ الکترونیک با هدف حفظ قیمت اجرایی شده و کالاها در اختیار عموم جامعه قرار بگیرد و با همکاری دولت و دستگاه قضایی با کسانی که در چنین شرایطی احتکار و گران فروشی می‌کنند برخورد مناسب و بازدارنده صورت بگیرد.

امام جمعه موقت تهران همچنین با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های داخلی کشورمان بیشتر استفاده کنیم و تولید کنندگان خْرد و بزرگ را کمک کنیم، گفت: با افتخار دست کسانی که در این شرایط در عرصه تولید به جامعه خدمت می‌کنند و سرداران این نبرد حساس اقتصادی کشور هستند را می‌بوسم. در مقابل کسانی هستند که درصدد دست‌اندازی به بیت المال هستند و فرصت‌ها را استفاده می‌کنند و مانند انگل عمل می‌کنند که باید دست این افراد قطع شود.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود راجع به غزه و فلسطین اظهار داشت: ۷ اکتبر را پشت سر گذاشتیم، دومین سال آغاز عملیات طوفان الاقصی؛ برادران و خواهران ایمانی نگاهی به چهره پر از خباثت و اندوه و ورشکسته رژیم صهیونیستی بیندازید. البته همیشه نحس، نجس و بد ترکیب بوده است؛ ببینید که خداوند متعال به دست مومنین چه به روز آنها آورد. در این دو سال چه شکست‌هایی به این رژیم خبیث تحمیل شد و هیبت آنها متلاشی و شکست اقتصادی بر آنها تحمیل شد؛ امروز منفورترین جماعت و باند در سطح افکار عمومی جهانی رژیم صهیونیستی است و این شکست‌ها در همه عرصه‌ها بر آنها تحمیل شد، پروژه‌های راهبردی نظیر طرح ابراهیم داشتند که همه آنها با شکست مواجه شد.

وی ادامه داد: دو سوال و دو روز پس از طوفان الاقصی توافقی برای آتش بس با غزه انجام دادند و بر خلاف همه توقعات و شعارهایی که اعلام می‌کردند، به هیچ یک از آرزوها و خواسته‌هایشان نرسیدند و جز اینکه نسل کشی کردند به هیچ کدام از اهداف اعلامی خود نرسیدند. 

رژیم صهیونیستی ورشکسته و توسری خورده است 

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: رژیم صهیونیستی می‌خواست ریشه حماس را بکند و مجبور شد با همین گروه به مذاکره بنشیند. مردم غزه در اوج احساس پیروزی هستند و رژیم صهیونیستی ورشکسته و توسری خورده است. این دشمن قابل اعتماد نیست، لذا باید همه مراقب باشند و در جبهه مقاومت حماس باید آماده‌تر باشد.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری همچنین گفت: حالا ترامپ که خود متهم ردیف اول در نسل کشی غزه در کنار رژیم صهیونیستی است، به دنبال نوبل صلح است و می‌گوید باید به من جایزه صلح بدهند.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.