|

تحریم‌های برای روسیه بی تاثیر است

دیمیتری پسکوف دوشنبه در پاسخ به پرسشی در این باره افزود: تعداد بی‌سابقه تحریم‌های اعمال شده توسط کشورهای غربی علیه مسکو در چهار سال گذشته هیچ تاثیری بر روسیه نداشته است.

تحریم‌های برای روسیه بی تاثیر است

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سخنگوی کرملین در واکنش به سخنان رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر آمادگی برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه گفت: هیچگونه تحریمی قادر به وادار کردن مسکو نسبت به تغییر مواضع ثابت خود نیست.

به گزارش خبرگزاری ریانووستی، دیمیتری پسکوف دوشنبه در پاسخ به پرسشی در این باره افزود: تعداد بی‌سابقه تحریم‌های اعمال شده توسط کشورهای غربی علیه مسکو در چهار سال گذشته هیچ تاثیری بر روسیه نداشته است.

وی اظهار داشت: تحریم‌هایی که بی‌فایده بوده‌اند همان دستور کاری هستند که حکومت کی‌یف و کشورهای اروپایی در خط مقدم از آن حمایت می‌کنند. آنها هر کاری انجام می‌دهند تا واشنگتن را به مسیر مورد نظر خود سوق دهند و این تحریم‌ها را اعمال کنند.

پسکوف در عین حال گفت: کرملین سخنان مقامات آمریکایی در مورد تحریم‌های ضد روسی را مورد توجه قرار می‌دهد.

سخنگوی کرملین افزود: ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بارها تأکید کرده که اولویت مسکو برای دستیابی به اهداف و تضمین امنیت ملی، به‌کارگیری ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک است.

وی ادامه داد: برای ما اولویت دارد که امنیت خود را از طریق روش‌های سیاسی و دیپلماتیک تضمین کنیم، اما در زمانی که این امر به دلیل عدم اقدام متقابل از سوی اروپا و اوکراین غیرممکن است، ما به عملیات نظامی ادامه می‌دهیم

پسکوف اظهار داشت:‌ روسیه قصد دارد به پیشرفت در راستای تلاش‌های صلح‌بانی ایالات متحده ادامه دهد و مسکو از آن‌ها استقبال می‌کند.

پیش از این، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پس از گسترده‌ترین حمله هوایی روسیه به اوکراین گفت که برای اعمال تحریم‌های تازه علیه مسکو آمادگی دارد.

ترامپ همچنین در اظهارنظر دیگری اعلام کرد که که شماری از رهبران اروپایی امروز یا فردا (دوشنبه یا سه‌شنبه) به ایالات متحده سفر خواهند کرد تا درباره چگونگی پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین گفت‌وگو کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز اعلام کرد که واشنگتن برای «افزایش فشار» بر روسیه آمادگی دارد اما اروپا نیز باید برای کشاندن مسکو به میز مذاکره تلاش کند.

وی افزود: اگر آمریکا و اروپا تحریم‌های بیشتر و تعرفه‌های ثانویه بر خریداران نفت روسیه وضع کنند، اقتصاد روسیه دچار فروپاشی کامل خواهد شد. این اقدام، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را به پای میز مذاکره می‌کشاند.

اظهارات ترامپ و بسنت پس از آن بیان شد که نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد روسیه اواخر شنبه و بامداد یکشنبه در بزرگ‌ترین حمله هوایی خود دستکم ۸۱۰ پهپاد و ۱۳ موشک به اوکراین شلیک کرد.

بنا بر این گزارش، در این حمله گسترده ساختمان‌های دولت اوکراین در شهر کی‌یف دچار آتش‌سوزی شده و چند ساختمان بلندمرتبه نیز خسارت دیدند. همچنین چهار نفر نیز کشته شدند.

از سوی دیگر، شبکه خبری بلومبرگ نوشت: اتحادیه اروپا بررسی تحریم‌های جدیدی را علیه ۶ بانک و شرکت انرژی روسیه به‌عنوان بخشی از تازه‌ترین دور از اقدامات برای فشار بر مسکو با هدف پایان‌دادن به جنگ اوکراین آغاز کرده‌است.

این شبکه خبری آمریکایی به نقل از افراد آگاه از این تصمیم جدید بروکسل نوشت: این بسته که نوزدهمین بسته تحریمی از زمان حمله مسکو به اوکراین در سال ۲۰۲۲ خواهد بود سامانه های پرداختی و کارت های اعتباری، رمز ارزهای کریپتو و محدودیت های بیشتری علیه تجارت نفتی روسیه را هدف قرار می دهد.

منبع: ایرنا

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.