|

زائری: کاش آیت‌الله جنتی هم به صدیقی اقتدا کند

محمدرضا زائری با بیان اینکه صدیقی می‌توانست یک خطیب و استاد اخلاق محبوب باشد، عملکرد وی در قوه قضاییه، ستاد امر به معروف و اظهارنظرهایش را غیرقابل دفاع خواند، هرچند از «نجابت و صبر» او در مواجهه با انتقاد شخصی یاد کرد.

زائری: کاش آیت‌الله جنتی هم به صدیقی اقتدا کند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

​محمدرضا زائری دریادداشتی با اشاره به استعفای اخیر آیت‌الله صدیقی از امامت جمعه تهران، این اقدام را «خوب اما دیرهنگام» دانست و تأکید کرد که این تصمیم می‌توانست سال‌ها پیش اتخاذ شود تا از آسیب به اعتماد عمومی و جوانان جلوگیری شود.

او با بیان اینکه صدیقی می‌توانست یک خطیب و استاد اخلاق محبوب باشد، عملکرد وی در قوه قضاییه، ستاد امر به معروف و اظهارنظرهایش را غیرقابل دفاع خواند، هرچند از «نجابت و صبر» او در مواجهه با انتقاد شخصی یاد کرد.

زائری در پایان ابراز امیدواری کرد آیت‌الله جنتی نیز همچون صدیقی، برای حفظ عزت و حرمت خود، از مسئولیت‌ها کناره‌گیری کرده و به عبادت و استراحت بپردازد.

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.