|

عراق خواستار توقف فوری حملات اسرائیل به ایران شد

وزیر امور خارجه عراق، روز شنبه در استانبول میزبان «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه ایران بود.

عراق خواستار توقف فوری حملات اسرائیل به ایران شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

وزیر امور خارجه عراق بر ضرورت توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی به ایران و حفاظت از غیرنظامیان در برابر پیامدهای تشدید تنش نظامی تأکید کرد.

فؤاد حسین، وزیر امور خارجه عراق، روز شنبه در استانبول میزبان «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه ایران بود.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه عراق، این دیدار در حاشیه نشست وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در استانبول برگزار شد.

در این دیدار، ۲ طرف آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، به ویژه در سایه ادامه حملات رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران را بررسی کردند.

این محلول ضدلک گیاهی پوستت رو بلوری و صاف میکنه+سفارش با پک هدیه ویژه

وزرای خارجه ایران و عراق پیامدهای افزایش تنش و تأثیرات آن بر امنیت و ثبات منطقه، از جمله پیامدهای انسانی و خطر گسترش دامنه درگیری را مورد بحث قرار دادند.

از سوی دیگر، فؤاد حسین بر ضرورت توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی به ایران و حفاظت از غیرنظامیان در برابر پیامدهای تشدید تنش نظامی تأکید کرد.

وزیر خارجه عراق بر اهمیت افزایش تلاش‌های دیپلماتیک جمعی از طریق کانال‌های بین‌المللی و منطقه‌ای تاکید کرد و خواستار بازگشت فوری به میز مذاکره و گفت‌وگوی سیاسی به عنوان تنها راه حل برای پایان دادن به درگیری‌ها و جلوگیری از وقوع فاجعه در منطقه شد.

طرفین همچنین درباره راه‌های تقویت روابط دو جانبه میان عراق و ایران و اهمیت ادامه رایزنی و هماهنگی در مسائل مشترک، در چارچوب تفاهم متقابل و احترام به حاکمیت ملی، گفت‌وگو کردند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار سیاست را از طریق این لینک پیگیری کنید.

 
  • نخستین دور گفت‌وگوهای تروئیکای اروپایی با وزیر امور خارجه ایران با رویکردی جدی برگزار شد
  • «شرق» از اهمیت و ابعاد نظامی، امنیتی و سیاسی عملیات وعده صادق ۳ ایران علیه رژیم صهیونیستی گزارش می‌دهد