انتقاد فیاض زاهد از سکوت در برابر پیامکهای حجاب
انتقاد فیاض زاهد از سکوت در برابر پیامکهای حجاب: با شعار حمایت از حریم خصوصی ناسازگار است

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ فیاض زاهد، عضو حقیقی شورای اطلاعرسانی دولت، در واکنش به ارسال پیامکهای مرتبط با پوشش، خواستار شفافسازی از سوی وزارت ارتباطات شد و تأکید کرد که این اقدام باید با مجوز روشن صورت گرفته باشد. او گفت: «وزیر ارتباطات باید توضیح دهد که این پیامکها با چه مجوزی ارسال شدهاند؛ چراکه یا برخلاف نظر رئیسجمهور انجام شده یا نهادهای دیگری بدون اطلاع وزیر وارد عمل شدهاند.»
زاهد با انتقاد از سکوت دولت در قبال این موضوع، آن را در تضاد با شعار دولت سیزدهم مبنی بر حمایت از حریم خصوصی شهروندان دانست.
او همچنین با اشاره به تجربه حملات شیمیایی به مدارس دخترانه، که منشأ آن هیچگاه بهطور رسمی اعلام نشد، خواستار شفافسازی در اینگونه مسائل شد.
زاهد یادآور شد که شورای عالی امنیت ملی با اجرای قانون حجاب در شرایط کنونی مخالفت کرده و تصریح کرد: «هیچ نهادی نمیتواند برخلاف تصمیم شورای عالی امنیت ملی عمل کند.»
وی همچنین برخی رفتارهای چهرههایی چون احمد علمالهدی را مصداق «خودسری» دانست و نسبت به تأثیر منفی تندروها در ساختار حکمرانی هشدار داد.
زاهد در پایان تأکید کرد که شکستخوردگان سیاسی، بهویژه پس از انتخابات، در تلاش برای تحمیل رویکردهای خود هستند و اگر دولت نتواند حکمرانی یکپارچه و هماهنگ را برقرار کند، متضرر خواهد شد