|

راه های مهاجرت به آمریکا

برای مهاجرت کاری به آمریکا، ابتدا باید از یک شرکت یا کارفرمای آمریکایی جاب آفر یا پیشنها کاری دریافت کنید. سپس شرکت آمریکایی یا کارفرما مورد نظر باید از طریق اداره مهاجرت ایالات متحده برای ویزای کار اقدام کند

برای بسیاری از مردم، مهاجرت به ایالات متحده یک هدف مهم در زندگی آنها است. برای رسیدن به این هدف راه ها و روش های مختلفی وجود دارد که برخی از آنها شامل ویزای کار، ویزای دانشجویی، ویزای خانواده، ویزای سرمایه گذاری، برنامه لاتین و برنامه گرین کارت می باشد. در زیر اطلاعاتی در مورد هر یک از جریان های اصلی مهاجرت به آمریکا ارائه کرده ایم:

مهاجرت شغلی به آمریکا:

برای مهاجرت کاری به آمریکا، ابتدا باید از یک شرکت یا کارفرمای آمریکایی جاب آفر یا پیشنها کاری دریافت کنید. سپس شرکت آمریکایی یا کارفرما مورد نظر باید از طریق اداره مهاجرت ایالات متحده برای ویزای کار اقدام کند.

مهاجرت تحصیلی به آمریکا:

تحصیل برای ایرانیان در آمریکا شامل یافتن دانشگاه مناسب، پر کردن فرم DS-160 و ارائه درخواست ویزای دانشجویی، ثبت نام و اخذ نامه پذیرش و پرداخت شهریه همچنین داشتن هزینه مسکن یا خوابگاه و هزینه های زندگی می باشد. برای ثبت نام در دانشگاه باید به شرایط خاصی از جمله مدرک زبان تافل/ آیلتس و مدرک مالی جهت پرداخت شهریه دانشگاه توجه کنید.

سرمایه گذاری برای مهاجرت به آمریکا:

برای سرمایه گذاری در ایالات متحده، مهاجران می توانند ویزای سرمایه گذاری از طریق برنامه EB-5 اقدام کنند که با سرمایه گذاری حداقل 500000 دلار در یک پروژه سرمایه گذاری در ایالات متحده امکان پذیر است. برای شروع، باید شرکت یا پروژه ای را پیدا کنید که به سرمایه گذاری شما نیاز دارد و با تخصص و علایق شما مطابقت دارد. سپس باید به مرحله بررسی این پروژه یا شرکت بپردازید و آنها را به دقت بررسی کنید. در صورت قبولی پروژه، باید مبلغ سرمایه‌گذاری را در اختیار پروژه‌ای که سرمایه‌گذاری می‌کنید قرار دهید.

مهاجرت به آمریکا از طریق اخذ ویزای خانوادگی:

مهاجران می توانند برای پیوستن به اعضای خانواده ای که به ایالات متحده مهاجرت کرده اند، جهت ویزای خانوادگی درخواست دهند.

طرح گرین کارت آمریکا:

یکی دیگر از راه های مهاجرت به آمریکا از طریق گرین کارت یا برنامه ویزای لاتاری است که به صورت تصادفی سالانه به متقاضیان کشورهایی مانند ایران اعطا می شود. یکی از مهم ترین شرایط گرین کارت آمریکا، اثبات 5 سال اقامت مستمر در آمریکا است.

طرح گرین کارت آمریکا

 

دلایل اصلی مهاجرت ایرانیان به آمریکا

از مهمترین دلایل مهاجرت ایرانیان به آمریکا می توان به جستجوی فرصت های شغلی و تحصیلی بهتر و محیط سرمایه گذاری بهتر اشاره کرد. از دیگر دلایل مهم مهاجرت به آمریکا این است که فرصت های شغلی و فرصت های تجاری زیادی وجود دارد. با وجود سطح بالای رقابت بین شرکت ها و صنایع مختلف، ایالات متحده همچنان یکی از کشورهای پیشرو در تولید و ایجاد ارزش در جهان است. در زیر شرح مختصری از دو دلیل اصلی مهاجرت ایرانیان به آمریکا آورده شده است:

فرصت های شغلی در آمریکا

بسیاری از ایرانیان برای دستبابی به شغل و شرایط زندگی بهتر به آمریکا مهاجرت می کنند. برخی از صنایع و حرفه ها مانند فناوری اطلاعات، مراقبت های بهداشتی، مالی، بازرگانی و مهندسی، درآمد و حقوق بسیار بالایی دارند. درآمد متوسط ​​در ایالات متحده حدود 68000 دلار می باشد. این مقدار بسته به جنسیت، نژاد، محل سکونت و شغل افراد می تواند متفاوت باشد. برخی از مشاغلی که می توانند درآمد بیشتری به همراه داشته باشند عبارتند از:

  • پزشکان و جراحان: میانگین درآمد پزشکان بیش از 250000 دلار است.

  • مدیران شرکت ها: میانگین درآمد مدیران شرکت ها حدود 130000 دلار بود.

  • مهندس نرم افزار: متوسط ​​درآمد یک مهندس نرم افزار حدود 110000 دلار است.

  • حسابداران و مدیران مالی: میانگین درآمد حسابداران و مدیران مالی حدود 80000 دلار است.

  • وکلا: متوسط ​​درآمد وکلا حدود 120000 دلار بود.

  • حرفه ای های تجاری: درآمد متوسط ​​برای حرفه ای های تجاری حدود 70000 دلار بود.

 

 

فرصت های شغلی در آمریکا

 

ادامه تحصیل در آمریکا

آمریکا، یکی از محبوب ترین مکان های جهان برای دانشجویان، فرصتی برای تحصیل در بهترین دانشگاه های جهان و کسب تجربه در سیستم آموزشی است. دلایل اصلی انتخاب آمریکا به عنوان محل تحصیل عبارتند از:

1-  آموزش با کیفیت بالا

2- فرصتی برای بهبود سطح زبان انگلیسی

3-  فرصت شغلی

4- تجربه زندگی در کشوری چند فرهنگی

5- فرصت های تحقیق

6- کار بعد از فارغ التحصیلی

 

 

معایب مهاجرت به ایالات متحده امریکا

در کنار همه مزیت هایی که مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان به همراه دارد، معایبی هم مهاجرت به این کشور دارد. از مهمترین معایب مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

1- هزینه های بالا: هزینه های بالای تحصیل، هزینه های زندگی و هزینه های پزشکی در آمریکا می تواند برای ایرانیانی که قصد مهاجرت به آمریکا را دارند مشکل ساز باشد

2- دوری از خانواده و فرهنگ: برخی از ایرانیان به دلیل دوری زیاد از خانواده و فرهنگ خود، مشکلاتی را در فرآیند تطبیق با فرهنگ جدید و قابلیت سازگاری با آن با خود به همراه دارند.

3-  نژادپرستی: برخی از ایرانیان ممکن است در ایالات متحده با نژادپرستی روبرو شوند. این امر می تواند مانع از موفقیت برخی از ایرانیان برای تحصیل و کار در آمریکا شود.

4-  رقابت شدید در بازار کار: رقابت شدید در بازار کار و عدم تطابق با شغل‌های مختلف می‌تواند برای برخی ایرانیان چالش برانگیز باشد.

اگر می خواهید اطلاعات دقیقی در مورد مزایا و معایب مهاجرت به آمریکا داشته باشید، می توانید لینک زیر را بررسی کنید.

https://malekpourmie.net/مزایا-و-معایب-زندگی-در-آمریکا/

هزینه مهاجرت به آمریکا

هزینه مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان تا حد زیادی به نوع مهاجرت، وضعیت مالی، سن، تحصیلات و تجربه بستگی دارد. در زیر هزینه های برآورد شده برای برخی از مسیرهای اصلی آورده شده است:

هزینه‌های مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان به شدت وابسته به نوع مهاجرت، وضعیت مالی، سن، تحصیلات و تجربیات شما می‌باشد. در زیر به هزینه‌های تخمینی برای چندین مسیر مهاجرتی اشاره می‌کنم:

 مهاجرت با قرار داد کار(H1-B)  : هزینه‌های این نوع مهاجرت شامل هزینه های گرفتن وکیل، پرداخت هزینه‌های پردازش ویزا، تحصیلات، سفر و لوازم جانبی نظیر خدمات ترجمه مدارک، ارزش گذاری مدرک تحصیلی و گواهی سلامت جسمانی است. به طور کلی، هزینه‌های مربوط به این نوع مهاجرت می‌تواند حدود ۵,۰۰۰ تا ۱۰,۰۰۰ دلار باشد.

 مهاجرت با سرمایه گذاری : هزینه‌های این نوع مهاجرت شامل ارزش گذاری پروژه، هزینه‌های وکیل، سفر، لوازم جانبی و هزینه سرمایه گذاری است. در حدود ۵۰۰,۰۰۰ دلار برای سرمایه گذاری در مناطق خاص (TEA) و ۱,۰۰۰,۰۰۰ دلار برای سرمایه گذاری در مناطق غیر TEA باید محاسبه شود.

مهاجرت تحصیلی: هزینه مهاجرت تحصیلی شامل هزینه های ترجمه مدارک، اخذ مدرک زبان، شهریه دانشگاه و خوابگاه است و به عواملی نظیر رشته تحصیلی، دانشگاه و ایالت محل تحصیل وابسته می باشد. در حالت کلی، هزینه تحصیل در دانشگاه‌های آمریکا بین ۲۰،۰۰۰ تا ۷۰،۰۰۰ دلار در سال است.

در هر صورت، این تخمین‌ها فقط جزء هزینه‌هایی هستند که ممکن است با مهاجرت به آمریکا مواجه شوید. هزینه‌های دیگری نظیر زندگی، مسکن، بیمه، مالیات و ... نیز باید در نظر گرفته شود.

مراحل مهاجرت به آمریکا

مراحل مهاجرت به آمریکا برای ایرانیان به شدت وابسته به نوع مسیر مهاجرتی است که قصد دارید طی کنید. برای مثال، در مهاجرت با قرار داد کاری (H1-B)، باید پس از پیدا کردن کارفرمای مناسب، مدارک لازم را جمع آوری کنید و هزینه‌های پردازش ویزا و وکالت را پرداخت کنید. در مرحله بعد، باید یک مصاحبه ویزا در سفارت آمریکا داشته باشید تا مجوز ورود به آمریکا دریافت کنید. مراحل مهاجرت تحصیلی به آمریکا برای ایرانیان شامل پیدا کردن دانشگاه مناسب، ارائه نامه درخواست و مدارک مورد نیاز، ارائه سابقه تحصیلی و توصیه نامه، پرداخت هزینه‌های مربوطه و اخذ ویزای جدید است.

در هر صورت، برای مهاجرت به آمریکا، باید اطلاعات و مدارک لازم را جمع آوری کرده و هزینه‌های مربوطه را پرداخت کنید در نهایت برای اخذ ویزا اقدام کنید.