|

عاشق‌کشی عجیب در شورآباد

جوانی که پسر مورد علاقه دخترعمویش را به قتل رسانده، پای میز محاکمه رفت و گفت که برای جلوگیری از آسیب رسیدن به دخترعمویش این کار را کرده است.

عاشق‌کشی عجیب در شورآباد

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ یک سال و نیم قبل در منطقه شورآباد خبر زخمی شدن جوانی به نام مسعود به ماموران داده شد. شهروندان گفتند کنار پسر زخمی یک دختر هم در خودرو بود. مسعود به بیمارستان منتقل شد اما به‌دلیل شدت جراحات جانش را از دست داد.

ماموران دختر جوان به نام ملیکا را مورد بازجویی قرار دادند. این دختر گفت ضارب پسرعمویش به نام مهران است که با موتور به مسعود حمله کرد و بعد هم او را با چاقو زد. این دختر گفت دوست مهران هم همراهش بود. ماموران مهران و دوستش، سیاوش، را شناسایی و بازداشت کردند.

با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد. در جلسه رسیدگی اولیای‌دم مقتول درخواست قصاص کردند. سپس متهم در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من قصد کشتن مقتول را نداشتم. فقط می‌خواستم از دخترعمویم مراقبت کنم. آن روز مشروب خورده بودم و جلوی در ایستاده بودم که دیدم یک ماشین شاسی‌بلند مقابل خانه عمویم آمد و دخترعمویم ملیکا را سوار کرد و راه افتاد. من مسعود را می‌شناختم و می‌دانستم آدم درستی نیست و برای ملیکا مشکل ایجاد می‌کند.

متهم گفت: همان موقع موتور یکی از دوستانم را گرفتم و مسعود و ملیکا را تعقیب کردم. وسط راه دوستم را دیدم و به او گفتم برای نجات میلکا می‌روم. دوستم همراهم آمد. چاقو را از من گرفت و گفت تو فقط صحبت کن و یک وقتی درگیر نشو که اتفاقی بیفتد. پشت چراغ قرمز که رسیدیم به معسود گفتم ملیکا را پیاده کن. گفت پیاده نمی‌کنم. جروبحث کردیم و مسعود از ماشین پیاده شد و من را زد. ما درگیر شدیم و من هم چاقو را از دوستم گرفتم و به گردن مسعود زدم.

سپس متهم ردیف دوم در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من نقشی در قتل نداشتم و مقتول را هم نمی‌شناختم. برای اینکه جلوی درگیری را بگیرم به مهران گفتم چاقو را به من بده و اصلا قصدم کمک برای قتل نبود به همین دلیل اتهام را قبول ندارم.

در پایان قضات برای تصمیم گیری وارد شور شدند.

 

منبع: اعتماد