ارتباط اضطراری کره شمالی و کره جنوبی قطع شد
دولت کره جنوبی روز دوشنبه ادعا کرد که کره شمالی برای چهارمین روز متوالی از پاسخگویی به تماسها از طریق کانال ارتباطی مشترک اضطراری و خط تلفن نظامی خودداری کرده است.

به گزارش شبکه شرق، دو کره معمولاً دو بار در روز از طریق کانال ارتباطی اضطراری و خط تلفن نظامی تماس برقرار میکنند. این تماس تنها در روزهای آخر هفته (شنبه و یکشنبه در تقویم میلادی) برنامه ریزی نشده است.
وزارت اتحاد کره جنوبی اعلام کرد که کره شمالی «به احتمال زیاد خطوط ارتباطی» با سئول را به صورت یکجانبه «قطع» کرده است، زیرا پیونگ یانگ از ۷ آوریل (جمعه) به تماسهای کره جنوبی پاسخ نداده است.
وزارت دفاع ملی کره جنوبی اعلام کرد که این وزارتخانه روز دوشنبه تلاش کرده است از طریق خط تلفن نظامی با کره شمالی تماس بگیرد، اما این تماسها بیپاسخ ماندند.
کو بیونگ سام، سخنگوی وزارت اتحاد کره جنوبی به خبرنگاران گفت: ما به نظارت دقیق اوضاع و بررسی اقدامات بیشتر ادامه خواهیم داد.
کو گفت که کره شمالی در گذشته کانال ارتباطی مشترک با کره جنوبی را قطع و پس از کاهش تنشها آن را احیا کرده است.
آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.