|

ترامپ: روابط تجاری آمریکا و چین متوازن‌تر می‌شود / شی: دو کشور از تقابل با یکدیگر آسیب می‌بینند

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به پیشرفت در روابط واشنگتن و پکن، از حرکت دو کشور به سمت روابط تجاری متوازن‌تر خبر داد؛ رئیس‌جمهور چین نیز با تأکید بر ضرورت تقویت همکاری و گفت‌وگو، هشدار داد که آمریکا و چین از تقابل با یکدیگر متضرر خواهند شد.

ترامپ: روابط تجاری آمریکا و چین متوازن‌تر می‌شود / شی: دو کشور از تقابل با یکدیگر آسیب می‌بینند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در دیدار با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، روابط دو کشور را رو به پیشرفت توصیف کرد و گفت واشنگتن و پکن در موضوعات مختلف با یکدیگر پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌اند.

ترامپ اظهار کرد که آمریکا و چین در حال حرکت به سمت یک رابطه تجاری متوازن‌تر هستند و او و شی درباره موضوعاتی از جمله امنیت، فناوری و هوش مصنوعی گفت‌وگو خواهند کرد.

وی همچنین با اشاره به روابط شخصی خود با رئیس‌جمهور چین گفت که دو طرف به همکاری برای ساختن آینده‌ای بهتر ادامه خواهند داد.

شی جین‌پینگ نیز در این دیدار بر ضرورت تقویت ارتباطات میان دو کشور تأکید کرد و گفت چین و آمریکا با وجود تفاوت‌ها و اختلافات، می‌توانند از طریق گفت‌وگویی صادقانه، عمیق و مستمر، یکدیگر را بهتر درک کنند، زمینه‌های مشترک را بیابند و اعتماد متقابل را تقویت کنند.

رئیس‌جمهور چین با بیان اینکه پکن و واشنگتن از همکاری سود می‌برند، گفت: «چین و آمریکا باید در صلح با هم زندگی کنند» و هر دو طرف در صورت تقابل متضرر خواهند شد.

شی افزود که رقابت میان چین و آمریکا باید سالم و سازنده باشد و در چارچوب مشخصی باقی بماند و این رقابت نباید به درگیری میان دو کشور تبدیل شود.

وی همچنین از نهادهای دولتی و قانون‌گذاری دو کشور خواست تماس‌ها و ارتباطات میان چین و آمریکا را تقویت کنند.

 

منبع: انتخاب

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.