|

ادعای الجزیره: کارکنان سفارت‌های آمریکا به خاورمیانه باز می‌گردند

الجزیره نوشت: آمریکا قصد دارد پس از خروج پرسنل دیپلماتیک به دلیل جنگ علیه ایران، آنها را به سفارتخانه‌های خود در سراسر خاورمیانه بازگرداند.

ادعای الجزیره: کارکنان سفارت‌های آمریکا به خاورمیانه باز می‌گردند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

آمریکا قصد دارد تعداد کارکنان دیپلماتیک سفارتخانه‌های خاورمیانه را افزایش دهد.

 الجزیره نوشت: آمریکا قصد دارد پس از خروج پرسنل دیپلماتیک به دلیل جنگ علیه ایران، آنها را به سفارتخانه‌های خود در سراسر خاورمیانه بازگرداند. به گفته منابع مطلع انتظار می‌رود هیئت‌های دیپلماتیک آمریکا در اسرائیل، اردن و عمان به تعداد کامل کارکنان خود بازگردند. تعداد کارکنان در امارات، عربستان سعودی، قطر و لبنان به ۸۵ درصد و در عراق، کویت و بحرین به ۷۵ درصد محدود خواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: «بر اساس آخرین ارزیابی، ما در حال تنظیم وضعیت کارکنان خود در برخی از پست‌های خاورمیانه هستیم تا اطمینان حاصل کنیم که می‌توانیم ضمن حفظ ایمنی و امنیت پرسنل خود، به پیشبرد اهداف سیاست خارجی ایالات متحده ادامه دهیم.»

واشنگتن پس از آغاز حملات مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران در ۲۸ فوریه، کارکنان خود را از کشورهای خاورمیانه خارج کرد. همزمان چندین هیئت دیپلماتیک در خلیج فارس مورد حمله ایران قرار گرفتند و سفارت کویت برای مدتی تعطیل شد.

منبع: شفقنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.