|

حملات آمریکا علیه داعش در سوریه ادامه دارد

یک رسانه آمریکایی اعلام کرد که حملات تلافی جویانه آمریکا علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد.

حملات آمریکا علیه داعش در سوریه ادامه دارد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 یک رسانه آمریکایی اعلام کرد که حملات تلافی جویانه آمریکا علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد.

به گفته منابع آگاه، این عملیات مناطقی را هدف قرار می‌دهد که داعش در تلاش برای احیای ظرفیت خود و نابودی نیروها و تأسیسات آن است.

این منابع افزودند که آمریکا برای انجام این مأموریت، ممکن است به حملات هوایی خود به مدت چند هفته یا حداکثر یک ماه ادامه دهد.

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام ساعاتی پیش از آغاز عملیات «ضربه چشم شاهین» علیه داعش در سوریه خبر داد و گفت: پس از حمله ۱۳ دسامبر (۲۲ آذر) داعش به نیروهای آمریکا و همپیمانان آنها در سوریه، ارتش آمریکا یک حمله گسترده علیه زیرساخت‌ها و مراکز تسلیحاتی داعش در سوریه را آغاز کرده است.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با اشاره به کشته شدن سه نیروی آمریکایی در تدمر سوریه، گفت: ایالات متحده آمریکا مواضع داعش را در سوریه به شدت هدف قرار می‌دهد.

پیت هگست وزیر جنگ آمریکا با بیان اینکه عملیات «ضربه چشم شاهین» واکنشی مستقیم به حمله‌ ۱۳ دسامبر (شنبه گذشته) در پالمیرا (تدمر) علیه نیروهای آمریکایی در سوریه بود، گفت: «این آغاز یک جنگ نیست، اعلام انتقام است.»

وی افزود که ایالات متحده آمریکا، تحت رهبری ترامپ، «هرگز در دفاع از مردم خود درنگ نخواهد کرد و عقب نخواهد نشست.»

آمریکا ۱۳ دسامبر (۲۲ آذر) اعلام کرد که در نتیجه حمله غافلگیرانه یک تیرانداز از داعش در سوریه دو عضو ارتش آمریکا و یک غیرنظامی آمریکایی (مترجم) کشته شدند و سه عضو نیروهای نظامی [متحد/ائتلاف] زخمی شدند و تیرانداز هم کشته شد.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.