|

سیل و رانش زمین در سریلانکا ۴۰ کشته بر جای گذاشت

​مقام‌های سریلانکا اعلام کردند که سیل و رانش زمین موجب مرگ بیش از ۴۰ نفر شده و در برخی مناطق حرکت قطارها را متوقف و جاده‌ها را مسدود کرده است.

سیل و رانش زمین در سریلانکا ۴۰ کشته بر جای گذاشت

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مقام‌های سریلانکا اعلام کردند که سیل و رانش زمین موجب مرگ بیش از ۴۰ نفر شده و در برخی مناطق حرکت قطارها را متوقف و جاده‌ها را مسدود کرده است.

بخش زیادی از کشته‌ها در مناطق بادولا و نووارا الیا در مرکز سریلانکا که کانون برداشت چای است، ثبت شده است. همچنین ۱۰ نفر در این مناطق زخمی و ۲۱ تن دیگر مفقود شده‌اند.

وخامت اوضاع آب و هوایی هفته گذشته سریلانکا را فرا گرفت و در روزهای اخیر شاهد بارش سنگین باران بود که در پی آن سیل جاری شد و خانه‌ها، مزارع و جاده‌های زیادی را فرا گرفت.

علاوه بر این، رودخانه‌ها طغیان کرده و ارتباط جاده‌ای در برخی استان‌ها مسدود شده است. رانش زمین و گل و لای حرکت قطارها را متوقف کرده است.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.