|

استقبال دولت عراق از طرح ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه

​دولت عراق از طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، برای پایان دادن به جنگ در نوار غزه استقبال کرد.

استقبال دولت عراق از طرح ترامپ برای پایان دادن به جنگ غزه

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دولت عراق از طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، برای پایان دادن به جنگ در نوار غزه استقبال کرد.

وزارت امور خارجه عراق با انتشار بیانیه‌ای از طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، برای پایان دادن به جنگ در نوار غزه استقبال کرد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این طرح مانع از کوچ اجباری ملت فلسطین می‌شود و حاوی پیشنهادهایی مهم برای توقف درگیری‌ها، بازسازی غزه و جلوگیری از الحاق کرانه باختری است.

در این بیانیه تاکید شده است: وزارت امور خارجه عراق از طرح دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، برای پایان دادن به جنگ در غزه؛ از جمله پیشنهادهایی در زمینه توقف جنگ، بازسازی نوار غزه، جلوگیری از کوچ اجباری ملت فلسطین، و همچنین تأکید بر عدم اجازه برای الحاق کرانه باختری استقبال می‌کند.

وزارت امور خارجه عراق همچنین اظهار امیدواری کرده است که این پیشنهادها بتوانند به پایان دادن به رنج‌های ملت فلسطین در نوار غزه کمک کنند؛ به‌گونه‌ای که ارسال کمک‌های انسانی کافی به فلسطینیان در این منطقه بدون هیچ‌گونه محدودیتی، تضمین و از هرگونه تلاش برای کوچ اجباری آنان جلوگیری شود.

کاخ سفید دوشنبه شب، به‌طور رسمی مفاد طرحی را که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، برای پایان دادن به جنگ در غزه ارائه کرده بود، اعلام کرد.

این طرح بر توقف کامل عملیات نظامی، خلع سلاح حماس، آزادی تمامی اسرای صهیونیست در قالب یک توافق تبادل، بازسازی نوار غزه و تشکیل یک دولت انتقالی در این منطقه تمرکز دارد.

بر اساس این طرح، اداره موقت غزه توسط یک کمیته تکنوکرات فلسطینی تحت نظارت «شورای صلح» بین‌المللی انجام خواهد شد که ریاست آن را دونالد ترامپ بر عهده خواهد داشت و چهره‌هایی مانند نخست‌وزیر پیشین تونی بلر انگلیس، نیز در آن مشارکت خواهند داشت.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.