|

حماس: اسرائیل می خواهد شهر قدس را تجزیه کند

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز (شنبه) اعلام کرد که اقدام اخیر رژیم صهیونیستی در توزیع کارت‌های جدید برای ساکنان شهرک‌های غربی شهر قدس به منظور ورود به سرزمین‌های اشغالی، مقدمه‌چینی برای انزوا و جداسازی شهر قدس و تسلط کامل بر آن است.

حماس: اسرائیل می خواهد شهر قدس را تجزیه کند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز (شنبه) اعلام کرد که اقدام اخیر رژیم صهیونیستی در توزیع کارت‌های جدید برای ساکنان شهرک‌های غربی شهر قدس به منظور ورود به سرزمین‌های اشغالی، مقدمه‌چینی برای انزوا و جداسازی شهر قدس و تسلط کامل بر آن است.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد که اشغالگران صهیونیست به دنبال منزوی کردن شهر قدس و جداسازی آن از سایر مناطق و تقسیم و تجزیه این شهر به بخش‌های کوچک‌تر هستند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا»، جنبش حماس در ادامه افزود که مقامات رژیم اشغالگر در حال توزیع کارت‌های جدید برای ورود ساکنان شهرهای غربی شهر قدس به اراضی اشغالی هستند و هدف از این اقدام منزوی کردن این شهر و آماده‌سازی برای تسلط بر آن است.

در همین راستا، «هارون ناصرالدین» عضو دفتر سیاسی و مسؤول دفتر امور قدس در جنبش مقاومت اسلامی حماس، اقدام اخیر رژیم صهیونیستی در توزیع کارت‌های جدید برای ساکنان روستاهای الجیب (محله الخلایله)، بیت اکسا و پیامبر صموئیل در غرب قدس را بخشی از طرح اشغالگران برای جداسازی و تکه‌تکه کردن بافت شهر و در نهایت تسلط کامل بر آن دانست.

بر اساس این طرح، ساکنان تنها برای مکان و هدف مشخص در داخل سرزمین‌های اشغالی اجازه ورود خواهند داشت.

ناصرالدین تصریح کرد، این امر بیانگر دیدگاه اشغالگران به این مناطق به‌عنوان «اراضی اسرائیلی» و در واقع اعلام الحاق عملی آن‌هاست.

وی در ادامه گفت، این تصمیم گامی خطرناک در راستای تثبیت آپارتاید و کوچ اجباری فلسطینیان قلمداد می‌شود.

ناصرالدین همچنین تصریح کرد که این اقدام در راستای ادامه سیاست‌های سرکوبگرانه در قدس اشغالی از جمله یورش‌های مکرر به مسجدالاقصی، تخریب منازل، بازداشت جوانان فلسطینی و اعمال محدودیت‌های سنگین بر تردد ساکنان صورت می‌گیرد؛ که هدف نهایی آن تخلیه شهر از ساکنان اصلی و جایگزینی با واقعیت استعماری تازه است.

وی در ادامه هشدار داد که ملت فلسطین در برابر این سیاست‌ها عقب‌نشینی نخواهد کرد و رژیم اشغالگر مسؤول کامل پیامدهای این اقدام است.

این مقام جنبش حماس در پایان از امت اسلامی و آزادگان جهان خواست اقدامی فوری برای توقف جنایات الحاق، کوچ اجباری و حمایت از حقوق ملت فلسطین و مقدسات اسلامی در برابر این تنش خطرناک و تشدید تجاوزات اتخاذ کنند.

لازم به ذکر است که این اقدام رژیم صهیونیستی، گامی دیگر در راستای سیاست‌های اشغالگرانه و تلاش برای تغییر هویت تاریخی و جغرافیایی شهر قدس است.

 

منبع: ایسنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.