گوترش: حمله اسرائیل به قطر نقض حاکمیت این کشور است
دبیرکل سازمان ملل متحد حملات رژیم صهیونیستی به قطر را به شدت محکوم کرد.

به گزارش گروه رسانهای شرق،
دبیرکل سازمان ملل متحد حملات رژیم صهیونیستی به قطر را به شدت محکوم کرد.
«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل، عصر سهشنبه به وقت تهران حملات رژیم اسرائیل به دوحه را «نقض آشکار حاکمیت و تمامیت ارضی قطر» خواند.
گوترش اظهار داشت: «همه طرفها باید برای دستیابی به آتشبس دائمی تلاش کنند، نه برای نابودی آن.»
منابع خبری ساعاتی قبل از وقوع چندین انفجار در دوحه خبر دادهاند، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به مقر حماس در دوحه حمله کرده است.
منابع رسانهای رژیم صهیونیستی مدعی شدند که جنگندههای این رژیم 12 موشک به مواضع و مقر رهبران حماس در دوحه شلیک کردند.
دفتر «بنیامین نتیانیاهو»، نخست وزیررژیم صهیونیستی بعد از ظهر سه شنبه ادعا کرد:«اقدام امروز علیه رهبران ارشد حماس، عملیات کاملاً مستقل اسرائیلی بود.»
دفر نتانیاهو افزود:«اسرائیل آن را آغاز و اجرا کرد و مسئولیت کامل آن را برعهده میگیرد.»
هنوز حماس بیانیه رسمی در این باره منتشر نکرده است اما شبکه الجزیره قطر به نقل از یک منبع از فرماندهان حماس حمله به جلسه هیئت مذاکره کننده حماس در دوحه را تائید کرد. یک منبع برجسته حماس گفت: «هیئت رهبری حماس به ریاست دکتر خلیل الحیه از ترور جان سالم به در برده است.»
آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.