|

نشست آلپ برای جایگزینی زلنسکی برگزار شد + چه کشورهایی حضور داشتند

سخنگوی کرملین در واکنش به سخنان مقام‌های غربی که روسیه را به تحریم‌های بیشتر تهدید کرده‌اند، گفت: ما مدت زیادی است که در شرایط تحریم‌های زیاد زندگی می‌کنیم، اقتصاد ما در حال کار است و در حال حاضر، مصونیت خاصی در برابر تحریم ایجاد کرده‌ایم.

نشست آلپ برای جایگزینی زلنسکی برگزار شد + چه کشورهایی حضور داشتند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سخنگوی کرملین در واکنش به سخنان مقام‌های غربی که روسیه را به تحریم‌های بیشتر تهدید کرده‌اند، گفت: ما مدت زیادی است که در شرایط تحریم‌های زیاد زندگی می‌کنیم، اقتصاد ما در حال کار است و در حال حاضر، مصونیت خاصی در برابر تحریم ایجاد کرده‌ایم.

 دیمیتری پسکوف روز چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴ در پاسخ به پرسش خبرنگاران افزود:‌ ما همچنان تمام سخنان دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و دیگر سیاستمداران بین‌المللی در این باره را ثبت می‌کنیم.

وی اظهار داشت: کرملین اظهارات جدید ترامپ در مورد تهدید به تحریم‌های بیشتر را در نظر می‌گیرد و فعلاً قصد ندارد توضیحات بیشتری ارائه کند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که روز دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ به انگلیس سفر کرده بود، در سخنانی با حضور کی‌یر استارمر نخست وزیر انگلیس به خبرنگاران گفت که ضرب‌الاجل ۵۰ روزه ای را که به روسیه در مورد جنگ اوکراین داده بود، به ۱۰ الی ۱۲ روز کاهش می‌دهد و افزود که از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، ناامید شده است.

رئیس جمهوری آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که به روسیه و اوکراین ۵۰ روز فرصت می‌دهد تا به توافق برسند و پس از آن قصد دارد ۱۰۰ درصد عوارض تجاری علیه مسکو و شرکای تجاری آن وضع کند.

ترامپ روز سه‌شنبه اعلام کرد که از روز چهارشنبه، مدت زمان ضرب‌الاجل خود را به ۱۰ روز کاهش می‌دهد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز روز چهارشنبه در واکنش به این اظهارات گفت:‌ تعداد بی‌سابقه‌ای از تحریم‌ها علیه روسیه اعمال شده است؛ تهدید به محدودیت‌های جدید به امری عادی و معمول تبدیل شده است. 

 ماریا زاخارووا با ابراز تأسف از تداوم اقدامات یکجانبه غرب در اعمال تحریم‌ها خاطرنشان کرد:‌ تهدیدها هیچ کمکی به بهبود روابط نخواهد کرد. 

وی ابراز اطمینان کرد که روسیه اقدامات لازم برای مقابله با تحریم‌ها را انجام خواهد داد. 

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسشی درباره سفر رئیس آژانس فدرال فضایی روسیه به آمریکا نیز گفت: همکاری مسکو و واشنگتن در فضا، مقوله‌ای «جدا» از کل روابط بین دو کشور است و با وجود همه مشکلات، قطع نشده است.

وی افزود: ما نباید درباره تأثیر همکاری روسیه و آمریکا در فضا بر کل روابط میان دو کشور، بزرگنمایی کنیم اما در عین حال،‌ حفظ گفت‌وگو حداقل در چنین زمینه‌های مهمی، اهمیت بسیاری دارد.

انتخاب جایگزین زلنسکی

بیانیه سرویس اطلاعات خارجی روسیه مبنی بر مطرح شدن موضوع جایگزینی ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین در نشست محرمانه بین آمریکا و انگلیس، موضوع پرسش دیگری از سخنگوی کرملین بود.

پسکوف در پاسخ گفت: در اینجا، احتمالاً به اظهار نظر ما نیازی نیست، این اطلاعات به خودی خود گویای همه چیز است، بنابراین مطلبی برای اضافه کردن وجود ندارد.

سرویس اطلاعات خارجی روسیه پیش از این روز سه‌شنبه اعلام کرده بود که ایالات متحده و انگلیس در یک جلسه محرمانه در یک تفرجگاه کوهستانی در آلپ درباره نامزدی والری زالوژنی فرمانده سابق نیروهای مسلح اوکراین و سفیر این کشور در لندن برای سمت ریاست جمهوری اوکراین تصمیم گرفته‌اند.

در این گزارش آمده است:‌ در این جلسه برخی مقامات اوکراین همچون رئیس دفتر ریاست‌جمهوری، رئیس اداره اطلاعات وزارت دفاع این کشور و همچنین زالوژنی حضور داشتند.

سرویس اطلاعات خارجی روسیه افزوده است: جایگزینی زلنسکی به یک شرط کلیدی برای تنظیم مجدد روابط کی یف با غرب و ادامه کمک‌های آنها به اوکراین تبدیل شده است.

روسیه در انتخابات مولداوی دخالت نمی‌کند

سخنگوی کرملین درباره اتهام رئیس‌جمهوری مولداوی درباره دخالت در انتخابات پارلمانی این کشور گفت: این اظهارات مبتنی بر واقعیت نیست.

پسکوف ضمن تأکید بر اینکه روسیه در امور داخلی سایر کشورها دخالت نمی‌کند، از اینکه حقوق شهروندان مولداوی ساکن در روسیه برای مشارکت در انتخابات با محدودیت‌هایی مواجه شده است، ابراز تأسف کرد.

زلزله ۸.۷ ریشتری کامچاتکا

سخنگوی کرملین درباره زمین‌لرزه‌ ۸.۷ ریشتری روز چهارشنبه شبه‌جزیره کامچاتکا در روسیه نیز گفت: کامچاتکا آمادگی خود برای زلزله را ثابت کرده و این آمادگی را در سطح بالایی نشان داده است.

 

منبع: ایرنا

آخرین اخبار جهان را از طریق این لینک پیگیری کنید.