• ایمالز جستجوگر کالا
  • |

    مادورو از حمله به پالایشگاه نفت ونزوئلا خبر داد/‌ جزئیات ۶۰ حمله

    نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا، اعلام کرد، نیروهای امنیتی موفق شده‌اند ۶۰ حمله علیه پالایشگاه‌ها و تأسیسات نفتی کشور را خنثی کنند.

    مادورو از حمله به پالایشگاه نفت ونزوئلا خبر داد/‌ جزئیات ۶۰ حمله

    به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ مادورو همچنین گفت: بیش از ۷۰ نفر نیز که در این اقدامات خرابکارانه دست داشتند، بازداشت شده‌اند.

    وی مخالفان داخلی و خارجی را به تلاش برای بی‌ثبات‌سازی کشور متهم کرد و گفت: ماریا کورینا ماتچادو با رهبری امپریالیسم قصد داشتند با گسترش خشونت و آشوب، مانع برگزاری انتخابات شوند.

    رئیس‌جمهور ونزوئلا تأکید کرد که دولت با تمام توان در برابر این تلاش‌ها ایستادگی کرده و روند انتخابات در کشور ادامه خواهد یافت.

    صحبت های مادورو ساعاتی پس از آن روی می‌دهد که دیوسدادو کابلو، وزیر کشور ونزوئلا چهارشنبه شب از خنثی کردن یک شبکه تروریستی خبر داد که به گفته وی قصد داشت مقامات دولتی ونزوئلا را برباید و به سفارتخانه‌های اسپانیا، کلمبیا و فرانسه حمله کند.

     

    منبع: ایرنا