|

تاکید آلمان بر آتش‌بس غزه

صدر اعظم جدید آلمان در سخنرانی خود در پارلمان این کشور خواستار اقدامات فوری برای جلوگیری از قحطی حاد در نوار غزه شد و تاکید کرد که کمک‌رسانی بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی، یک وظیفه انسانی برای همه طرف‌های درگیر است.

تاکید آلمان بر آتش‌بس غزه

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ فریدریش مرتس صدر اعظم جدید آلمان، در سخنرانی خود در پارلمان اعلام کرد که دولتش همچنان مدافع سرسخت امنیت رژیم اسرائیل و عملیات آن علیه حماس است، اما در عین حال بر لزوم ارائه کمک‌های بیشتر به مردم فلسطین نیز تاکید دارد.

وی گفت: «ما انتظار داریم اسرائیل کمک‌های بشردوستانه بهتری به جمعیت غزه ارائه دهد؛ جمعیتی که از رنج آنها، به‌ویژه کودکان، زنان و سالمندان آگاه هستیم.»

مرتس افزود: «امروز گزارشی دریافت کردیم مبنی بر این‌که قحطی حاد ممکن است غزه را تهدید کند. این یک وظیفه انسانی برای همه طرف‌های درگیر تا از بروز قحطی در منطقه جلوگیری کنند.»

رژیم صهیونیستی از تاریخ دوم مارس (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) گذرگاه‌های غزه را به روی غذا، دارو و کمک‌های بشردوستانه بسته است و همین موضوع بحران انسانی موجود در این منطقه را تشدید کرده است.

محدودیت‌های شدید این رژیم بر ارسال اقلام حیاتی، بیش از ۲ میلیون فلسطینی را در شرایطی ناگوار قرار داده و سازمان‌های بین‌المللی این اقدامات را نوعی مجازات جمعی عمدی توصیف کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، تام فلچر، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده کمک های اضطراری دیروز در نشست شورای امنیت در مورد وضعیت بشردوستانه و حفاظت از امدادگران در غزه گفت: اسرائیل به‌طور عامدانه و آشکار، شرایطی غیرانسانی را بر غیرنظامیان در سرزمین‌های اشغالی فلسطین تحمیل می‌کند.

این مقام سازمان ملل افزود: بیش از ۱۰ هفته است که هیچ چیزی وارد غزه نشده است، نه غذا، نه دارو، نه آب و نه چادر.صدها هزار فلسطینی بار دیگر به‌زور آواره شده‌اند و در فضاهایی روزبه‌روز کوچک‌تر محبوس شده‌اند، در حالی که ۷۰ درصد از قلمرو غزه یا در مناطق نظامی‌شده اسرائیل قرار دارد یا تحت دستور تخلیه است.

فلچر تصریح کرد: ۲.۱ میلیون فلسطینی در نوار غزه در معرض خطر قحطی هستند. یک نفر از هر پنج نفر در آستانه گرسنگی مطلق قرار دارد. با وجود این واقعیت که شما بودجه غذایی را که می‌تواند جان آن‌ها را نجات دهد تأمین کرده‌اید.

این مقام سازمان ملل گفت: تعداد اندکی از بیمارستان‌ها که به شکلی از بمباران جان سالم به در برده‌اند، اکنون به‌شدت ازدحام دارند. پزشکان و پرستارانی که خود از حملات پهپادی و تیراندازی‌های تک‌تیراندازان جان سالم به در برده‌اند، توان رسیدگی به مصدومان و گسترش بیماری‌ها را ندارند.

  •  

 

منبع: ایرنا